Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de puan hesaplama nasıl olacak? Kaç cevap kaç puan aldıracak?

Arkadaşlar bu lisans sorularının paylaşıldığı bi konu açılmıoştı onu nasıl bulurum

ilk atamadan umudu kestim 30 35 netle lisansdan 2.atamada atanırmıyım ki :l

30-35 net 75-80 arası puan eder ki ilk atamada lisanstan atanır ikinci atamaya kalmaz bence

Kadroyla alakalı. Şimdi 2000 diyanet, 500 diğer bölümler olursa düz lise olarak atanamayız. Ama 70 puanlı imam hatip mezunu atanır.Açılacak pozisyon çok önemli.

herşeyi belirleyen standart sapma zaten kaç net yada doğru yaptığının hiç önemi yok önemli olan sınava girenlerin kaç tanesi snn yaptığın soruları doğru yaptı:D sorularla değil insanlarla yarışıyoruz her an herşey olabilir.:d

mssql;

abi geçen sene zaten bi dolu müezzin imam hatip mezunu aldılar daha boş kadro varsa oralarda diyecek başka bişey bulamıyorum :D

Örnek vereyim;

En son soru analitik geometri sorusu vardı. Kesişme koordinat toplamlarını istiyordu. Kaç kişi yapmıştır. Az olduğu için sabit puan + bilinme oranı olarak hesaplama yapılır.
Astronotu bilmeyen ile bunu bilmeyen bir olmaz. Bunu bilen çok daha yüksek puan alacaktır.

meralmiz;

bu tamamen standart sapmaya bağlı bi olay eğer snn yaptığın soruları yapan kiilerin sayısı azsa yüksek puan gelip düşükse düşük puan gelir. hakkınızda hayırlı olsun inş..

o sorunun cevabı 7 idi sanırsam ben matematikten kaçırdığımı düşünmüyorum Türkçedende 2 tane yanlış yaptım gibi ama genel kültür çok kötü 17-18 gibi bi doğrum var

lisansa yetermi ilk atamada ben 2.atamayada razıyım :l

yusuf bey anladım teşekkürler...bir de bu sorularda neler vardı ne cevap verdiniz açıklasanız da biz de netlerrimizi az çok kestirsek

arkadaşlar umarım bu yıl imam hatip mezunları müezzinler'in kadrosu yoktur geçen yıl baktımda sadece ordan almışlar ortaöğretimde :D eğer onların kadrosu az olursa lisans önlisans ortaöğretim hepimizin ataması daha kolay olur özellikle biz ortaöğretim mezunlarının

Ali_Gs;

kendilerinden olmayanı almıyorlar açılacak kadroların yine büyük kısmı Diyanet olur... Memlekette Yüzlerce Kurum var Tüm Atamalarda Kurum listelerine bakıyorum - Ceza tevkif evleri - Diyanet - Meb Hizmetli - Kamu hastaneleri birliği - bir iki tane üniversite ... Diğer kurumlarda 1 tane bile boş Engelli kadrosu yok mu? Çalıştırma zorunluluğu var neden hesabını soran inceleyen bir makam yok? Onuda geçtim Engelli personel alacak kurumlar KPSS sonucu istiyor - ÖMSS ve EKPSS niye yaptınız o zaman?

Laf olsun diye gıda tarım bile almıyor orman bakanlığı almıyor zaten hepsi yatıyor memurların bırakın yatak yok o da

engelli imam olur mu hiç bazı arkadaşlar öyle demiş yanlış mı anlamadım bilmiyorum, imamım şartları var yani

hakkaten orman neden almazki. ordakilerin ne iş yaptıklarını biri anlatsa. alayı yatıyo.

NETBUS;

ormana girmek için ne lazım bilgisayar sertifikası yetmiyormu?

puan hesaplaması yaptığın nete bağlı değil. puan hesaplaması soruların zorluğu oranında yapılan doğruya göre değerlendirilir. mesela matematikten 10 net çıkarmanla genel kültürden 10 net çıkarman aynı değil. matematik, az yapıldığı için katsayısı daha yüksektir ve belirleyici bir durumdadır. genel kültüre yığılma olduğu için katsayısı düşüktür. bana kalırsa 35 neti olupta bunların arasında 7 - 8 tane matematik doğrusu olanlar yüksek ihtimal atanacaklardır.

doğru demişsin bi de girdiğin alandaki duruma göre değişir

Zaten matematikte 10 soru çok basitti bu sınavda güncel vatandaşlık yapan ile yapmayan arasında çok fark olacak genel kültürden 25 neti olan diğerlerinden 10 neti olsa dahi kesin atanır....

matematik bildiğin bakkal hesabı ama söylediğin gibi herkesin basit olarak gördüğünü sanmıyorum sınava girenlerin en az yüzde 50 si matematikten 0 yada 1 doğruyla çıkacaktır.

kimi mat iyi geçmiş kimi genel kültür herkes ona göre yorum yapıyor galiba , yorumlar hiç tutarlı değil

Arkadaşlar lise mezunu olsak gerçekten matematiği hiç kimse yapamadı diyebiliriz ama önlisans emin ol çoğu insan 7-8 tane soruyu yapmıştır gerçekten çok basitti ben 13/13 yaptım hatta iki tanesini bilmiyordum... Çok şükür benim genel kültür süperdi yoksa süre gerçekten yetişmezdi. Ben 29 soruyu on dakikada yaptım tık tık tık tık....

:) Önlisanslara sesleniyorum duyunnnn sesimiiii..........

lisansdan 5 matematik net toplam da 35 net var atanırmıyım

büyük bir ihtimal atanırsın kardeşim merak etme benim 25 net var peki ben sence atanabilirmiyim

Üst Alt