Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de puan hesaplama nasıl olacak? Kaç cevap kaç puan aldıracak?

Mkocak tebrikler genel kültür netin çok iyi imiş hangi kaynaktan çalıştın. ben genel kültürden 4 soruyu hiç hatırlamıyorum hatırladıklarımda 17 doğru 4 boş 5 yanlış var. matematik 12 soruyu işaretledim yanlış hatırladığım ve baktığım kadarı ile yok 3 de boş var. Türkçe 10 soruyu net işaretledim fakat kafamı karıştıran 5 soru var hiç birini hatırlamıyorum.
Çalışanlar sanırım 30 ve üzeri net yapabilirlerdi. ama çalışmayıp da kolaydı diyenlere şaşırıyorum.

Magus2120 ye katılıyorum.

Sorular yayınlandı mı kaç netiniz olduğunu nasıl hesapliyorsunuz

bence her alandan 30-35 yapan ilk atama olmasa bile sonrakilerde atanır. 40 net ve üzeri atanamazsa o kendi aptallığından olur anca :)

ben forum sitelerinde konuşulan sorular ve hatırladığım soruları not ederek aşağı yukarı bir şey bulmaya çalıştım. bir an önce açıklasalar da önümüzü azıcık daha görsek. hayat hep böyle iştee...

hangi alandan kaç kişi girmiş açıklanmadı mı hala, afrika ülkesiyiz sanki ya, teknoloji çağında daha kayıt olurken belli olan istatistiki verileri açıklamıyorlar

2012 ekpss ye giren bazı arkadaşların netleri puanları

1621803_799642740047803_1695272969575558817_n.jpg

Peki arkadaşım bu netler hangi katagoriye ait: Lise mi önlisans mı lisans mı?

paranoya nerden buldun bunları :)

LEGİONNAIRE;

o arkadasın standart sapması yüksek sanırım.

güzel paylaşım fakat doğru yanlış ve hangi alanlardan kaç doğru kaç yanlış yaptığı bilgisiyle birlikte paylaşım yapılsaydı 10 numara olurdu

14 tane genel yetenek 4 ü mat olmak üzere. 23 tanede genel kültürden netim olduğunu düşünüyorum 8 yanlışım var buna göre kaç puan alabilirim? (ortaöğretim olarak girdim) yardımcı olabilecek arkadaşlardan rica ediyorum

teşekkürler

arkadaşlar doğru yanlışı götürüyor mu ? birde herkes 30lu netlerden bahsediyor sınav çıkışı herkes çok basit olduğunu söylüyordu ? ben 40ın üzerine çıkan çok kişi olacağını düşünüyorum haksızmıyım ?

40-45 netim var lise mezunuyum ne kadar puan gelir ?

Arkadaşın verdiği istatiske göre 83-90 arası.. Değişebiliyor standarsapmayla az kaldı zaten pzt - salı acıklanıcakmıs mühendis arkadasın sölediğine göre bekliyelim.

ÖMSS 2012 Lise / Genel Sonuçlarımı buldum - bu kadar az net olmasına rağmen iyi puan almışım , 2014 sınavında ise 40 - 45 net tahmin ediyorum

ÖMSS YANLIŞ CEVAP SAYILARIM
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 17 8
Genel Kültür Testi 17 13
ÖMSSP1 Puanı 74.74607
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 8964
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 47334

lisans çok zordu süre yetmedi 5 mat yapabildim toplamda 33 35 net var 80 gelirmi :l

lisansa herkez zordu diyor puandan ziyada sıralama önemli ..

Atamalara şöyle bir göz gezdirdim. İlk atamada İstanbul içi orta öğretim için en az 90 gerekiyor.

Nagİhan hanım 2012 DEKİ SINAVDA KAÇ MATEMATİK YAPMIŞTINIZ ÖĞRENEBİLİRMİYİM

2014 ekpss sonuçları kaç net kaç puan

Büyük ihtimalle sonuçların bu hafta açıklanacağını düşünüyorum. Sonuçları burada paylaşmak sonraki yıllar için sınava hazırlanacak arkadaşlara fikir verebilir diye düşünüyorum.

DELİ YÜREK;

nagihan sadece rumuzum :) 2012 sınavına alakasız bir ilçe girdiğim için geç girebilmiştim.. süre kısıtlı ve Türkçe soruları uzun olduğu için çok başarısızdım.. kaç matematik netim vardı 3 - 4 daha fazla olabileceğini sanmam.. 2014 sınavında ise gerçekten bildiğim yerlerden sordular , pek çalışamamıştım zor soruları bilip kolay soruları yanlış yanıtladım Milletvekili seçimlerini 5 yılda bir yapılır zannederek kaçırdığım soru gibi hatalarım var 40 - 45 net tahmin ediyorum.. daha aşağı gelirse suçlusu ÖSYM tarafından verilen işaretleyicidir.. gider bulurum :)

hayırlısı olsun kardeşim bende 35 net bekliyorum 4 kesin matematiğim var bakalım 80 üzeri olursa çok sevineceğim

Üst Alt