Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'de puan hesaplama nasıl olacak? Kaç cevap kaç puan aldıracak?

Cuma gününe kadar mutlaka açıklanır. Ellerinde sonuç açıklayacakları tek sınav bu kaldı.

mantıklı bir yaklaşım.. evet belki süpriz yapıp bugün açıklarlar

Arkadalar Bimer'den cevap gelmiş haftaya cuma günü açıklanabilirmiş...

ferhat kurt;

nasıl yani 1 hafta dahamı beklicez?

Matematikten full yaptim bu sene basit sorulardan 5 yanlis 1 bosum var turkceden insallah yanlisim cikmazsa 52.75 netim var mesela ben usakta universite okuyorum bu yuzden bursa usak istanbul gibi sehirleri yazicam bolumum oralarda var diye usak icin kac puan gerekir ve sadece hizmetli mi aciliyo ilk defa girdim muh okuyorum maasim okul bitince ne kadar artar cvp icin simdiden tesekkur ederim isitmeden girdim raporum %40

Ali_Gs;

Bilmiyorum galiba.Bilgi o şekilde detay bilmiyorum.

eğer öyleyse hiç açıklamasınlar gerek yok ayıp ya 10 gün oldu daha açıklamadılar 1 avuç adamın girdiği sınavı

ferhat kime gelmiş o cevap ne demişler tam olarak

Ya forum sayfalarını dolaşırken gördüm tam içerik yazmamışlar.Tekrar bakıyım görürsen kopyalarım.

Arkadaşlar ösym sitesinde aday işlemleri bölümünde engel bilgileri gözükmüyor acaba güncelleme filanmı var sizde durum nedir?

Şu düştüğümüz hale bak ya

Bİnlerce insan sabırsızlıkla sınav sonucunu bekliyor

ne sınav soruları yyımlandı ne cevapları yayımlandır nede sonuç var

ben artık sınavdan umudumu kestim zaten okuduğum bi okul var ona devam ediyim diye düşünüyorum 1.7 milyonluk ygs 1 haftada açıklandı 8 bin kişilik TUS sınavı 9 günde açıklandı sınav popüler olmayınca 9 günde gider 19 günde

teknikerim

Elektronik teknikeri olarak atanabilmek için sınava girdim

sonuca göre bir yol çizicem kendime ama sonuç yok işte

Günde 100 defa abakıyorum ösym sitesine ayıp ya

Gaziantepte mi ikamet ediyorsunuz.?
Tecihlerinzde hangi illeri yazıcaksınız.?

evet gazintep

yakın illerde olabilir ama uzağa gitmem

tabi daha puanda belli değil :)

arkadaşlar peki ortaöğretimden atamalar kaç puana düşer bu yıl 85 atanırmı?

Gaziantep çok yüksek puan istiyorlar ya bende Kilis 'liyim çıksın direkt gidicem.Şuan istanbul'dayım.

Valla sen yine iyi düşünüyon ben 90 ve aşağısı atanamaz diye düşünüyom

Ali_Gs;

Yok ya okadarda değil zaten birçok kişi son MEB'in açıkladığı atamalarla gerçekleşti.Sınava girenlerin sayısı çok fazla değildi yaklaşık 'nu yanlış kodlama,sınava geç kalmayla geçersiz sayılsa .u-80 'i bulur.

ferhat kurt;

benim girdiğim sınıfta bikaç kişi gelmemişti ama bunlar geçen senede olan şeylerdi bide millet bu yıl çok iyi hazılandı artı sorular kolaydı ben 85 civarı bir puan bekliyorum ama atanırmıyım düşüncesi iyice çıkmaya başladı aklımdan

Ali_Gs;

Yok ya bence sen o kadar puan alamazsın.60-70 anca o kadar ümit etme..

ferhat kurt;

hadi ya :( o zaman başımızın çaresine bakmaya başlayalım şimdiden :D 60-70 alanda aynı 80-85 alanda aynı olcak bence maalesef

Ya şaka yaptım inş. iyi puan alırsın ama sıralamada önemli bakalım kaçıncı sırada olacağız..:)

Üst Alt