Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den kaç puan alırsam atanırım?

Lise mezunuyum hocam lisans konusunda yanlis yonlendirmek istemem.
Seneye onlisans giricem bende kismet olursa

Hilal0638

Ben lise mezunuyum universite daha bitmedi.
Lise mezunlari icin konustum ben lisans ve onlisansi bilmem.

Merhabalar 2016 ekpssde 69.7 puan aldım ortaöğretim elektronik mezunuyum sizce atanabilirmiyim

ankiloz
Hocam bende 77 aldım sıralamam 4491 imam hatip mezunuyum atanma şansım olabilir mi kendi bölümüme veya diğer bölümlere lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var ?

Mrb arkadaslar Ben onlisans adalet myo mezunuyum onlisans 77puan aldim siralamam 984 ilk alimda atanirmiyim.cvp verirseniz cok sevinirim hic umudum yok ondan soruyorum

E kpss

Merhaba. Ben engelli raporu olan lise mezunu biriyim. 2018 ekpss ye hazırlanıyorum benim sorum şu : ekpss de hangi puanı alirsam hangi bölüme yerleşebiliyorum bunu çok merak ediyorum ve sorumun cevapsız kalmayacağını umud ediyorum

Ekpss bilgi verme

Arkadaşlar bende 2016 ekpss den memur oldum kafasinda soru olanin sorusunu cevaplanir ?

kaç puanla nereleri tercih ettin ( asıl soru şu kardeşim BİZ NASIL OLABİLİRİZ. )

Kardesim benim az biseycik matematik temelim vardi 7.ayin 2015 inde raporu aldim 9. Ayda dersaneye basladim hem dersaneye gittim hem de belediyenin kursuna gittim gunluk 3 saat ders calisiyordum tarihim sifirdi tarihe yogunlastim dersanede hoca anlatiyordu youtubeden ders calisip tekrar edip soru cozuyordum ustune sinavda zamandan dolayi matematigin son beş sorusunu yetistiremedim 84 aldim ilk tercihte atandim

yani dersane işe yarıyor ? ben sadece ekpss için ders verecek bir dersane bulamadım internet üzerinden bakıyorum birebir anlatılmadan olmuyor kardeşim bilgisayar bölümü mezunuyum masabaşı bi iş olsa kafi benim için sence ne yapmam gerekiyor. HANGİ konulara yogunlaşmam gerekiyor ?

Ben normal kpss ön lisans kitaplarina calisiyordim ekpss gercekten basit atandiktan sonra hersey cok guzel oluyor rahatliyorsun matematigin yoksa matematik caliş

Öncelikle hayırlı olsun.Engeliniz nedir?Tarih temeliniz olmadığını söylediniz buna rağmen tarih çalışmak sizi zorladı mı nasıl üstesinden geldiniz.Benim de matematik temelim var ve tarihim sıfır şuan çalışıyorum ama aklımda hiçbir şey kalmıyor.

Tesekkur ederim engelim ortapedik tarihim sifirdi uzun yillar tarih kitaplarini elime almamistim ama dersanede ders anlatti hoca sonra ayni konuyu youtubeden dinledim sonra iki kitabim vardi bi kpss on lisan bi ekpss ikisindende ayni kknuyu calisiyordum allah vergisi galiba hemen kafama yatiyordu o konu daha unutmuyordum

Matematiksiz atanan arkadaşım var sıfır matematik ile 85 aldı atandı hemde 2014 de yani kasmayın sınav çok kolay bende 3 matematik yaptm turkce full 17 tanede tarih genel kultur cografya yaptım 80 aldım 35 net ile 2016 ağustosta da ben atandm

Matematiksiz atanmak zordur digerlerinden full cikartmasi lazim ki digerlerinden full cikartacak kadar calisacaksa matematige azcalissa 5 soruyu zaten yapar işini şansabirakmamiş olur

shnmrtyrn kardeşim hakkını helal et yazını yeni farkettim. O puan ile kendi alanında rahat atanırsın ama düz memurluk için çok düşük bir puan. Hizmetli kadrosunu tercih etmeyi düşünürsen o puan ile ilk atamada olmasa bile ikinci atamada atanman kesine yakın gibi. İnşeallah ilk atamada atanmışsındır. Ercoo Ekpss'de ilk atamada atanmak istersen, nitelik aramayan kadrolar için en az 80-100 arası bir puan alman lazım. Nitelik arayan kadrolar için puanlar 65'e kadar düşebiliyor. Hatta 55 ile atanan imam hatip mezunu arkadaşlar bile gördüm ben. Senin bölümünün ne olduğunu bilmediğim için şimdilik bu kadar yardımcı olabiliyorum.

çok güzel diyosunuzda keşke bizede kolay olsa :) atanmak tek umudum yoksa yandım .... Bilgisayar lise mezunuyum sizce atansam bile hangi kadro olur ve hangi illere gelir misal 75 veya 80 aldım diyelim ? Bilgisi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim..

Atama olursa illaki bir şeyler olabilir de ortada daha atamanın a sı bile yok 2017 nin de ortasına ne kaldı yıl bitecek anca yapacaklar sanırım zaten sonra sınavın geçerliliği bitiyor!!

E kpss sınavindan 65-75 arasi puanla atanma zormu atanan var mı o aralıkta puanla

Merhaba arkadaşlar ekpss sınavından 65-75 aralıkta ki herhangi bir puanla atanan var mı atama olasılığı nedir bu aralıkta bi puanla Önlisanstan

emfa sen çaliş nereye atanırsan atan zaten istediğin ile tayin olursun 2ay içinde

@ankiloz ne demek hakkını helal et estağfurullah helal olsun iyi dileklerin için teşekkür ederim ama malesef ilk atama yerleşemedim ikinci atamayı bekliyoruz şimdilik hepimiz için hayırlısı olsun :eek:

selamlar.benim matematik hiç yok.taş çatlasa 2-3 soru bilirim herhalde.sözellerde ise iyiyim.ygs'de benim açımdan beklediğimden kötü geçsede yine de türkçeden 24,sosyalden 23 doğru yapmıştım.ekpss daha kolaymış..sözel 45 sorunun en az 30-35 hatta daha fazlasını bile yapabilirim sanırım.matemetiğin pek olmadığı 35-40 doğru soru aralığı ile lise düzeyinde atanma şansım olabilir mi? kaç puan gelir gelir o kadar soruya?

chaplin1905 kardesim ekpss kolay ayrica 45 sozel yok toplam 60 tane 13 tane inkilap 3 tane tarih 5 cografa 5 tane guncel bilgiler 15 matematik 15 turkce matematikten 5 dogru yapsan hayli hayli 90 puan alirsin

kardesım dogru mu soyluyon valla bende gırcem ılk defa cok kasıyorum sorular nasıl acaba cvbın ıcın tesekurler

Ortaögretım puanları paylaşalım arkadslar

3.atama hizmetli kaç puana düşer birbirimize yardımcı olalım...

ortaöğretim için 81 puanla kapandı 540 kişi alınacak malesef ancak 80 düşer

Meslek lisesinden tekniksen yardımcısı olarak genel engelliyim 79 aldım ilk tercihimde atandım hiç derse çalışmadım

Kaç puan ile atanırım ?

Merhaba arkadaşlar ben orta öğretim hemşirelik mezunuyum ilk tefa sınava girecem ortalama kaç puan ile atanırım

ejder1227

ben hemşirelik 60 puanla atanan da gördüm 90 puanla atanan da 2016-1. atamada 61 63 73 puanlar var 70 ve üzeri almaya çalış garanti olsun

Üst Alt