Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'den kaç puan alırsam atanırım?

dostlar selam ben tarih öğretmeni olmak için sınava gireceğim. branşım için ne kadar puan yeter acaba? bilen var mıdır?

Onu kimse bilemez kardeşim...ayni alanda giren diğer tarihçilerin ve alınacak sayıya bakiliyor

Ekpss'de puan sınırı yok.. Atanıp atanmamak açılacak olan kadroya bağlı.. Eğer çok alım olursa puanlar aşağıya düşer.. Fakat 80 puan ve üstü almaya bakın yinede

Ortaöğretim (lise) mezunuyum 2018 ekpss sınavına gireceğim sizce en az kaç almam lazım bir de atamalar 2 yılda kaç kere oluyor bilgisi olan varsa cevap verebilir mi ??

kürşat12

atama senede iki defa oluyor. 2018 ilk ataması eylül gibi. gelecek sene de iki atama daha olur. ortaöğretimi bilemiyorum ama sen yine de 80 üstü almaya bak. ben lisanstan gireceğim. yapabileceğin kadar yap Türkçesi.

Arkadaşlar ! Bir sualim olacak, yanıtlarsanız sevinirim. Ben hesaplama yaptım kitapçıktan doğru ve yanlışı gözettim. 67.5 Puan çıkıyor bu puanla atanabilirmiyim ?

Yafes.o2

Hangi bölüm ve kategoriden girdin sınava? Lisansta alım yapılan bir bölüm okumuşsan ve branş bazında sıralama iyiyse atama olabilir onun dışında önlisans ya da lise ataması bu puanla zor çünkü atama sayıları az ve puanlar yüksek oluyor.

Arkadaşlar süreli rapor ile atandıktan sonra rapor süresi biterse sonraki süreçte neler oluyor

Rnyms
Raporunun süresi bitmeden yeni rapor başvurusu yapıp rapor alman gerek. Eğer rahatsızlık aynı şekilde devam ediyorsa sorun olmaz onun dışında normal şekilde çalışılır.

Yafes.o2
80 ve 90 puan alamayan bu sınavdan atanamaz. Kadrolar şişti ve alım maalesef çok az 2023 seçimi biraz alım yapacaklar hükümetin engelliden oy kaybetme korkusu yok!

İşi garantiye almak istiyorsanız 90 puandan aşağı almayın

Artık zorlaştı ekpss ile atanmak

Sesimizi duyurup kontenjanların arttırılması için eylem yapmalıyız.

lacivert21 Ortaöğretim işitme engelli olarak girdim sınava. Açıköğretim lisesi okuyorum 11. sınıf ve sınavada öyle girdim.

Herkese selamlar. Lisans düzeyinde 81 le atanma şansım var mı? Cevabınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

2022 ekpss 75.26 aldım lisans düzeyinde atanma şansım kaçtır acaba

24 nisan 2022 girilen ekpss tercihleri ne zaman başlar

Ortaöğretim ekpss

Merhabalar oğlum ilk kez ekpss girdi.85 puan aldı sıralaması 1700. Acaba atanma şansı varmı? Tecrübeli olan arkadaşlar yazabilir is rica etsem

kutluel Kontenjan sayılarına bağlı, eğer fazla olursa atanma şansı var ama son yıllardaki kadar atama olursa biraz zor gibi.

Kasım-Aralık gibi başlar eğer takvimde bir değişiklik olmazsa.

@maske123

Atanma ihtimalin çok "YÜKSEK" bence.

Şu engelliler bir türlü birlikte hareket edip, ses çıkaramıyor. Yazık ya valla yazık... Atanamayan öğretmenler kadar ses çıkartamadınız. Kamuya 20bin öğretmen atanacak.

Engelli alımı yine dip olur. Birlik olun ve ses çıkarın yoksa alım minimum olacaktır.

kutluel Önlisans ve lisansta ise şansı var. Lise ise biraz zor gibi yine de alımlara bağlı.

G301 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt