Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
maşallah herkeste 30 net 39 net 45 net vesayre gidiyor toplam 60 soru var ortada yayınlanmamış bir durum var ama neye göre bu arkadaşlar o kadar neti olduguna inanıyor hayret
Kardeşim konunun en basindan beridir takipteyim ve insanlarin bir kısmınin sinavi iyi geçmiş bir kısmının kötü,kötü geçen çok arkadaşımız var şimdi yaptığın yorumla ilkokul çocuğu yapar vs. demişsin insanlarin zekalariyla dalga geçme ve şunu unutma burası bir engelli forumuben gecemi gündüzüme kattım calıştım engelli kpss kolay diyipde salmadım. normal kpss sınavında 2 ssene zaten eşek gibi calışmıştım 80 puan ile atanamadım hele bu sınav kat kat kolay sorular acıklanmasına gerek yok yaptığım şeyden eminimilkokul cocuğuna sorsan o bile yapar bu soruları
emek harcayan neyin ne olduğunu iyi bilir onun icin sana zor gelmiş olabilir ama herkezin zekası aynı değil onun icin seni anlıyorum gereksiz konusmana gerek yok