Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye Önlisanstan girenler, nasıl geçti? Hatırladığınız soru ve cevaplar?

bitirdiğiniz bölümde önemli atamalarda boş kalan kadro sayısı cok oluyor sağlık bölümünün mesela 70 e kadar düşen puanlar var bizim bölümde kadroda açılırsa ilk atamada atanırsınız.

Atatürk'ün kurduğu üniversite diye bir soru yoktu. ''Atatürk döneminde darülfünun olan üniversitenin adı ne olarak değiştirilmiştir?'' diye bir soru vardı. Onun cevabı da İstanbul Üniversitesi.. Ben böyle hatırlıyorum.

ben darülfünun un istanbul üni olduğunu işaretledim sonra gittim atatürk ün gitmediği okul olarak darülfünun yerine manastır bilmemnesi yaptım ya ne kadar salağım halbuki o soru diğer sorunun cevabını veriyordu.

benim kendi bölümümden zor o zmn hep yüksek puanla kapanıyor alımlar

bence 70 yüksek değil ben normal kpss de 80 puan ile atanamadım :) bu puan cok bile :)

mimetcan için rahat olsun. Ilk atamada atanacaksin inşallah aklına gelirsem benim için de dua et bende atanmış olayım :) Hepimiz atanıriz inşallah. Sana tavsiyem memurlukta yaz. Kendi bölümün için kontenjan açılmasını bekleme bir tek.
Dualarım sizlerle.

2014 ekpss atamalarında teknikerlik + imam hatip gibi kadrolara başvuran olmadı ve kadrolar bos kaldı ve atanamayan bir cok engelli kardeşimizin hayalleri suya dusştü inşallah aynı hatayı yapmazlar...Arkadaslarımızın konuşmalarından atamaların 25 nete kadar düşebileceğini gösteriyor,insallah kadro cok acılırda 20 nete 60 puanlara kadar düşse (hizmetli-memur-vhki)...mayıs ın kaçında açıklanıyordu...

Abicim devlet zaten kimin hangi bölüm mezunu olduğunu başvurulardan biliyor boş kalacağını bile bile teknik kadro açıyor imam sağlık sayıya göre açsa boş kalmaz tahminim boş kalınması için açılıyor
Sen başvuru yaparken zaten ne bölüm mezunusun yazılıyor eeee 20 imam varken 250 imam açmanın 30 hemşire varken 300 hemşire açmanın ne manası var

Bir ilahiyat mezunu olarak İmam - Hatip kadrosu açılıyor ancak benim rahatsızlığım imam-hatip görevini yerine getirmeme engel teşkil ediyor. Bu nedenle benim gibi düşünen mezunlar İmam-Hatip alanını boş geçip Memur,V.H.K.İ. gibi kadrolara bakıyor. Kadro açılırken bunların göz önünde bulundurulması gerek. Yoksa İmam-Hatip olarak tercih yapıldığında atama gerçekleşecek ancak geçersiz sayılacak... Ben de İmam Hatip Kadrosundan çok memurluk kadrosunun açılması taraftarıyım.

maşallah herkeste 30 net 39 net 45 net vesayre gidiyor toplam 60 soru var ortada yayınlanmamış bir durum var ama neye göre bu arkadaşlar o kadar neti olduguna inanıyor hayret

GMARS Çok güzel söylemişsin..evet imam hatip mezunu olabilir ama arkadaş adam zaten engelli imam hatip olarak aatansada görevini ifa edemeyeceğini bildiği için görev yapamıyor..Bu ifadeyi devlet personel başkanlığına, bimer e vb.kurumlara muhakkak yazmalıyız, sonra biz açtık ama siz girmediniz daha ne yapalım durumları ortaya çıkmasın...
evet 30-35-40 netler havada uçuşuyor ama emin olun ki bu arkadaşlarımızın sayısı gerçekten az...yani 20-25 neti olan arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin, zaten hayat bana vurmuş bide sınav vurdu çekilmez bu hayat Allah kahretsin gibi serzenişlerde bulunmayın,Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, umudunuzu yitirmeyin...

2016-Ekpss Önlisans Demokrasi Sorusu

Arkadaşlar çoğunluk halkın azim ve kararı kurtaracaktır ve delegeler belediyelerden filan seçilcek maddelerini demokrasi maddeleri yapmış. Ama ben halkın azim ve kararı kurtaracaktır maddesinin demokrasi ile alakası olmadığını düşünüyorum. Nedeni burdaki karardan kasıt milletin dirayeti ve dirençten bahsetmesi. Yani burda Atatürk kendisini dinleyenlere ülkeyi kurtarışın yolunun halkı galyana getirip hem istanbul devletine hemde işgal güçlerine isyan edip savaşmak olduğunu söylüyor. Burda halkın herhangi bir karar mekanizmasından bahsetmiyor. Yani beni seçin demiyor. Ben öyle düşünüyorum şahsen.

Derya.0310 Duaların ve güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim.Umarım sende kazanırsın ve istediğine ulaşırsın,dualarım seninle.18 mayıs'ta mutlu haberlerimizle görüşmek dileğiyle.;) :cool:

Arkadaşlar ben ilk kez girdim ekpssye doğruyu söylemek gerekirse hiç bilgim yok muhasebe mezunuyum genelden girdim sınavaişitme görme genel soruları farklımı oluyo.önlisanstan puanlar kaça kadar düştü 2014te kaç kadro açıldı.bilenler bilgi verebilirmi teşekkür ederim şimdiden.

maşallah herkeste 30 net 39 net 45 net vesayre gidiyor toplam 60 soru var ortada yayınlanmamış bir durum var ama neye göre bu arkadaşlar o kadar neti olduguna inanıyor hayret

emek harcayan neyin ne olduğunu iyi bilir onun icin sana zor gelmiş olabilir ama herkezin zekası aynı değil onun icin seni anlıyorum gereksiz konusmana gerek yok

Son düzenleme:
Arkadaşlar hala korkuyorum ben ya :( acaba yanlış mı işaretledim korkusu var. Sizde de var mı böyle bi kuşku :(

7
ben gecemi gündüzüme kattım calıştım engelli kpss kolay diyipde salmadım. normal kpss sınavında 2 ssene zaten eşek gibi calışmıştım 80 puan ile atanamadım hele bu sınav kat kat kolay sorular acıklanmasına gerek yok yaptığım şeyden eminim :) ilkokul cocuğuna sorsan o bile yapar bu soruları :) emek harcayan neyin ne olduğunu iyi bilir onun icin sana zor gelmiş olabilir ama herkezin zekası aynı değil onun icin seni anlıyorum gereksiz konusmana gerek yok
Kardeşim konunun en basindan beridir takipteyim ve insanlarin bir kısmınin sinavi iyi geçmiş bir kısmının kötü,kötü geçen çok arkadaşımız var şimdi yaptığın yorumla ilkokul çocuğu yapar vs. demişsin insanlarin zekalariyla dalga geçme ve şunu unutma burası bir engelli forumu

Not: Sen söylemeden ben yazayim benim çok iyi di sınavım ilk sayfalarda zaten arkadaşlara verdigim cevaplarla gormussundur ama bu demek degildir ki sınavım iyi diye sinavi kötü geçen insanlarin zekalariyla alay edebilirim!

• [FONT=Arial Narrow][SIZE=3]Zeki oluşuyla övünen insan, hücresinin büyüklüğüyle övünen idam mahkumu gibidir. Cimanue Well[/SIZE][/FONT]

Son düzenleme:
Üst Alt