arkadaşım,sonuç olarak benim raporumda zihinsel işaretli ve o işaretlemeyi ben değil..hastane heyeti yaptı.
ekkpss de de zihinseli ben değil rapora bakıp ösym nin memurları zihinsel diye işaretledi.
kaldıki,siz zihnin bir bütün olduğunu anlayamıyorsunuz.sizin olayları,durumları nesneleri ve sonuçları algılama ve yorumlama biçiminizle benimki çok farklı..örnek vereyim..sınavda bir soru var bu ak mı yoksa karamı diye..sorulan şey ak olsun..siz sizofreni değilseniz sorulan şey ak olduğu için ak diyorsunuz ama şizofreni olan kişi kara diyor..öyleyse bu adil mi? o sınavda ben kara diyeceğim ve kazanamayacağım..o yüzden sağlık kurulu zihinsel işaretliyor..çünkü beyin normal çalışmıyor.çünkü şizofreni ruhsal duygusal değil zihinsel bir hastalık.bunu anlamak bu kadar mı zor.neyse ekpss yi kazanamayan herkes , burda zihinselden giren şizofrenlere saldırıyor..oysaki işaretlemeyi yapan şizofrenin kendisi değil.zihinsel diye işaretleyen ösym memurları,bakanlık memurları ve hastane doktorları.ama en sonunda paparayı şizofren yiyo