Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS'ye zihinsel kategorisinde gireceğim..?

acıl yardım edın ıntıharın eslıgındeyım

merhaba arkadalsar benım raporumda zıhınsel ısaretloı ama aıle sosyal polıtıklar dakı gorevlı onemlı degıl dıyıp genelden aldı benı yaw sıze yemınler edıyom benım zıhınsel olarak sorunum var bunu defalarca doktora anlatmama ragmen normal depresyon takıntı panık atak olarak yazmıs panık atagım 9 yıldır var sonra depresyon basladı sonrada unutkanlık yanlıs anlama anlama zorlugu yasamaya basladım ıste sımdı genelden gırsem sınava allah askına sordukları sorular unıversıte duzeyınde ılk okul matematık sorunusu bana soyleyın cozemem ne yapmam lazım allah rızası ıcın yardım edın

devran29 Anlattığınız durumu doğrular bir rapor gerekiyor size fakat başvuru tarihi bitene kadar yetişebilir misiniz bilmiyorum. Ha başvurunuzu "genel"'den gerçekleştirdilerse eğer yeni raporunuz çıkar çıkmaz ÖSYM ye bir dilekçe ile durumu izah edip ekleri göndermeyi deneyebilirsiniz fakat dediğim gibi zaman size sorun yaratır mı ya da başvurudan sonra rapor değişikliğini kabul ederler mi gerçekten bilmiyorum. Kolay gelsin.

valla kardes bu saaten sonra yetırtırmem ımkansız basvurular yarın sora erıyor dedıgın gıbı raporum degısse osym ye gondersem degıstırserler o zaman olur tabı boyle bırseyde varmı bılemem

korktugum basıma geldı

arkadalsar basvurumu yaptım zıhınsel raporumda ısaretlıydı ama sınıflanmayan depresyon gorunuyor engel bılgısınde osym de yaw benım anlama zorlugum var matematıgık hıc yapamam pekı engellı raporumu degıstırsem q mu nedır o oranı alabılsem osym bılgılerımı guncelleyebılırmı cok zordayım genelden gırsem yapamam cok zor sorular soruyorlae bırde seneye 2017 de mezun olcam okuldan daha lıse mezını deıglım kuraya basvurabılırmıym

devran bunu ösym ye sor senin durum bayağı karışık ne desek bilemedim belkide bişeler yapabilirsin vakit kaybetme devran29

Raporunuz zihinsel hatalı yazmış hastane de ki ilgili memur siz genel den gireceksiniz

Arıkan arkadaşında itiraz ettiği durum o zaten ben yapamam diyor ama durum neyse odur yani rapor neyi gösteriyorsa ondan girecek

zihinselin soruları çok kolay şuan saat kaç kalemin boyu gibi..sonra türkiye birincisi zihinselden çıkıyor nie doğru engel grubuna sokulmayan arkadaşlar için..raporunda zihinsel yazıyor ve seni zihinsele sokmuyorlarsa hakkını ara farklı bir durum varsa otur çalış bence..

mesala adamın raporunda %40 ortopedik %5 zihinsel ise tutupta bu adamı zihinselden sokan osym zaten hata yapar oranlarınız nedir?

Sorun o değil hata hastanede ki memur da başlıyor arka kısmına zihinsel işaretleyip geçiyor

Arıkan dediği gibi sorun memurla alakalı.Eğer yanlışlık varsa ya da yanlış olduğunu düşünüyorsanız düzelttirmeniz gerekiyor.En güzeli ÖSYM ile görüşün.Bazen sosyal politikalar bakanlığı ile ÖSYM bir birini suçlayabiliyor , kimse sorunu çözmeye yanaşmıyor.Bu durumda olabildiğince yüksek makamlarla görüşmeye çalışın.Elinizden ne gelirse.Olmazsa mahkemeye kadar gidin derim.Mağdur olmamanız için söylüyorum.Hakkınızı arayın her türlü.

yaw arkakadaslr kımse benı anlamıyor ben sırf zıhınsel kolay oldugu ıcın ıstemıyom zekam dasıkıntı var 10 yıl oncesıne kadar sorunum yoktu cok ıyıydım ama ılk once 1 kulagım sagır oldu sonra panık atak basladı sonra depresyon boyle dvam edıyo bana 2x2 yı sorsan yapmakta gucluk cekıyom geneldekı sorular benı asıyor yapamam keske hafızam o kadar ıyı olsa dunyanın en zor sorularını bana sorsalar zıhınsel denıldıgınde mıllet yanlıs anlıyor benım oyle bı amacım yok bu gunlerde artık yuksek bı bınaya cıkıp kenıdımı asagı bırakmam gelıyor ıcımden hayat benı cpk yordu artık

ben bunu defalarca doktorada dedım evet dedı bu hastalıgı cektıgın ıcın anlamada zorluklar cekıyorsun ama kalktı okb depresyon yazdı yaw matematık ogretmenı zıhınsel olan kıslerı gordum bunlara ne dıyelım

Evet sonuç olarak sınava zihinsel den giriyorum.Bir hata varsa canları cehenneme. Sınavı da iptal etsinler umurumda değil.Hatayı sen yap,kendi memurunu eğitme,boş beleş oturt o masaya,sonra hatalı kayıt alsın.Ceremesini ben çekeyim.İzin alamadım iş yerimden.Biz sana Ekpss başvurunu yap diye izin vermiştik zaten dedi insan kaynakları müdürü.Bir şey söyleyemedim.İşe başlayalı 2,5 ay oldu.9 ay işsiz gezdikten sonra bu işi bulmuşum 2,5 ay olmuş.Üstelemedim..Peki dedim.Memurun bilgisizliği yüzünden zihinsel den gireceğim.Büyük ihtimal iptal olur sınavım..Neyse önümüzdeki sınava bakarım artık.2 yıl sonrasına..

hakan26 hayırlısı olsun o zaman.Ne olacaksa olsun bende aynı şekilde gireceğim sınava.Zihinsel mi genel mi her neyse işte.Olmazsa 2 sene sonra tekrar girerim dedim.Ölüm yok ya ucunda.Sonuçta sizin ya da bizim ve ya bir başkasının suçu değil bu.Memur da suç var.Bırakırız inceldiği yerden kopar.Sonuç bildirimi için teşekkür ederiz. devran29 sizde bizim gibi yapın.Ne yazıyorsa ondan girin.Uğraşmayın.Zaten kendiniz diyorsunuz ben genelden yapamam zor diye.O zaman sorun yoktur.Zihinselse zihinselden gireceksiniz.Kimse siz zihinsel değilsiniz bu halde zihinselden neden giriyorsunuz diyemez.Buradaki arkadaşlar da gerçekten zihinselden girecek olanlara bir şey demiyor.Zihinsel olmayıp da çakallık yapıp zihinselden girenlere kızıyorlar herkes gibi.Bu yüzden içiniz rahat olsun.Sorun yok yani.Sıkmayın canınızı.

bende zihinsel engelli olmadığım halde benide zihinsel den sınava kayıt yapmışlar aile ve sosyal plitikalar bakanlığı dilekçe yazdım yolladım akalım ne sonuç çıkacak ???

yok mechul adAM Kardesım genelden aldılar benı keske zıhınsel oolsa osym engel bilgileri sınıflanmayan depresyon yazıyor ne yazıkkı bı 80 puanda alabılseydım hızmetlı kadorusu gelırdı belkı

devran senki genele giyor raporunda teşşiz olarak zihinsel bi tanı yok özür gurubu zihinsel işaretli olması önemli degil

neyini paylaşacam kardeşim bütün hayallerm umutlarım herşeyim yıkıldı bitti ... :(
Allah kahretsin hiçbir işim gücüm ras gitmiyor batsın bu düna ... :(

pekı psıkıyatı doktoru zıhınselden oran verse raporumu osym de guncellesem ıse yararmı pekı neden eskı raporumla kuraya tatıldım osym de de zıhınsel yazıyordu yada sınava katılmaktan vaz gecsem yanı ıptal edersem kuraya katılabılırmım mayısta seneye lıseyı bıtıyorum gnd sorunun nedır kakrdes

sınava gırsem hepsını kafadan atarım cunku anlamıyom yapamıyom beynımı zorluyom olmuyo ıste aklıma sınmıyor hıc bırsy

GND sonucunu.Olur gider sıkmayın canınızı. devran29 sınava girerseniz kura hakkınız olmuyor.Ama önceden kuraya girdiyseniz gene girebilirsiniz ancak sınavı iptal ettirip kuraya yazılmanız gerekiyor.

merhaba ark benm zihinsel engelli %50 raporum var ekpps gircem yalnız sorular nasıl oluyor zihinsel engellier cıkmıs sorulara baktım osym den 2012 yılında olan baya bir basıt geldi 2016 yılında ilk defa gircem yine aynı statüde mi olucak bilgi verirseniz sevinirim..

MERHABA ARKADAŞLAR RAPORUMDA RUHSAL 25 NÖROLOJİ YÜZDE KIRK FMF 20 ruhsal bölümünde ıq testi 78 sınırda mental kapasite yazıyor Engel grubu zihinsel ve süreğen kronik hangi kategoriye girer

Üst Alt