Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli maaşını hangi bankadan almak avantajlı?

Gazii_42;

gazi kardeş bu promosyon konusu ne kadar ciddi biliyosun bakan bile alamadı bu promosyonu öyle bir uygulama varsa bizde geçelim diğer engelli kardeşlerde geçsin en azından yıllık 200-2050tl az para değil

Murat Bey,gazi arkadaş yorumunda promosyon değil,avans limitinden bahsediyor farklı şeyler bunlar.
Hesapta paranız olmasa da size limit dahilinde para çekme imkanı sunuyor fakat bir sonraki maaşınızdan bu tutar kesiliyor,avans limit budur.

İbrahim Bey,maaş bilgilerinde yazan banka şubesine nüfus kağıdıyla başvurulup durumu belirtin,banka kayıtlarına geçmişse TC kimlik numarasıyla görünür orada zaten hesap numarasına gerek kalmaz.İlk maaşı aldıktan sonra da ATM kartı talep edersiniz.

Merabalar

PTT den aldığım maaşı artık Bankadan Almak İstiyorum

Devlete dahil olduğumuz için Vakıfbank'ı seçtim...

daha e devlet den işlemi yapmadım..

aklımda soru işareti var

bu gün başvuruda bulunsam Mayıs 20 sinde maaşımı bankadan alabilirmiyim aksama olurmu ?
maaşımı çekmeye gittiğimde bir ay sonra alıcaksınız toptan ödme şeklinde gibi...
sisteme işlenmemiş hesabınız daha oluşturulmamış gibi vs...
sorunlar olurmu ?

umarım anlatabilmişimdir...

teşekkürler...

Albaraka türk katılım bankası güler yüzlü hizmet insana saygı ayrıca hesap işletim ücreti yok daha ne olsun

Bende garanti bankasindan aliyorum emekli maasimi avantajlarini bilmiyorum. Hic

en iyisi halk bankası ben ptt den alıyorum ama halk bankasının kredisi de uygun hem finansbank bana biz ewgeç 300 tl verelim dediler kabul etmedim tahadütlü

selam bu fınansbank ın 300 tl verdıgını bır emeklı yakınımdan duydum. emeklı maası hesabını fınansbank a gecırecıgını soyledı bana bende bılgım olmadıgını ama arastırmasını soyledım. sonucta nıye 300 tl versınkı banka yada hangı amacla?

Tavsiyem ziraat yada halkbanka geçmeniz hem devlet bankaları hemde çok avantajları var. Avans denilen şey ise KMH, maaş arkası hesapta denilen ek bir tutar hiç bulaşmanı istemem kredi karttan kötüdür zamanında ödeme yapmassan :) çünkü kredi kartına aylık faiz işliyor..avans denilen normal adı avans değil kredili mevduat hesabıdır ki bunun faizi günlük işlemektedir.

Arkadaşlar bir çok bankadan emekli maaşı aldım ama en son Halkbank ta karar kıldım. Reklamlara aldanmayın ve özellikle taahhüt edip kendinizi bağlamayın. Hesap işletim ücretini emekli maaş hesaplarından hiç bir banka alamaz. Bu ücreti almıyoruz diyen bankalar yanıltıcı reklamla sanki kendilerinden bir şeyler veriyormuş gibi yaparlar sadece.

ben emkli maşımı halk banaksı yaptım devlet şifremden ama edresimi deiştirdim ev adresimi kart nereye gelir yardımcı olurmusunuz acil

tavsiyem Denizbank hem maaş alırken maaş başı 300 milyon veriyor hemde elektirk su fatura vs. şeyleri düşük ödüyor mesela 120 filan kendisi ödüyor ben denizbanka aktarcam talimat verdim ama haziranda maaş alçağım için o gün gelmemi istendi kredi cekicem konuştuk ziraatla bir işiniz olmasın benim cocuklugum ziratta geçti insana zorluk çıkartıyorlar.....içimden saydırmak geliyor aama kendi edepsizlikleri hic bir işinizi görmezler bir şey anlatıcam sizlere.şahit oldum bir müşteri geldi kendi memleketimden biri parası var hesabı var ozamanlar 2 milyar kadar adamın dediği şuydu paranız yok hesapta nasıl olur yatırdım sonra kontrol etti foyası cıktı...

sana bi şekilde ulaşır veya maaş aldığın şubeye teslimini iste.

ben kendı maaşımı fınansbanka aldım 2 yıl için 300 tl promosyon var düşünün

karatas_52;
Adresinizi yine e-devletten değiştirin. Banka kartı ilk maaşınızı içerden aldıktan sonra talep edilip 15 gün içinde bankadan alınacaktır.

bende maşımı pttden alıyorum kredı çekmeseydim bende denız bankdan almak isterdim ercan bey siz maşı deniz bankta almaya başlayınca bilgi verirmısınız

Peki bende yeni emekli oldum ilk maaşı ptt den alacağım ama o tarihte İstanbul da olmayacağım.İlle de o ptt den mi almak mı gerekiyor yoksa başka bir ildeki ptt den de alabilirmiyim?

megatron dileğiniz pttden alabilirsiniz . ben daha önce yapı krediden alıyordum yaklaşık 6 aydan itibaren deniz banktan alıyorum PRomasyon olarak 450tl verdiler.iki yıl almak şartıyla.

Kimliğinle gittiğin sürece Türkiye'nin neresinde olursanız olun istediğiniz PTT den alabilirsiniz ama bir ihtimal bana öyle demişlerdi ilk maaşı belirttiğiniz ilçedeki (yerdeki) PTT den aldıktan sonra istediğiniz yerden alabileceğiniz.

herhangi bir ptt şubesinden alırsın bir sıkıntı olmuyor

Ben finansbankdan alıyorum 300 tl verdi 2 yıl ordan alacagım düşünün derim

promosyon yada her ne ad altında olursa olsun emekli maaşı haricinde verilen ek tutarlar ödemeler karşılığında maaşınızı 2-3 yıl gibi uzun süreler o bankadan alacağınıza dair taahütname imzalıyorsunuz.bu promosyonu veren bankalar genelde kredi talebiniz olduğunda daha yüksek faiz istemektedirler. halkbankası,iş bankası,yapı kredi gibi sağlam bankaları tercih etmenizi tavsiye ederim.en çok önerdiğim ise halk bankasıdır.

yapıkredi candır,denizbankın müşteri hizmetleri çok kaba ve güven vermiyor.

Ben İşBankasından alıyoru, hiç bir şey vermiyor, kredi kartı aydatı yok, hesap işletim ücreti almıyor.
Fakat Kredi kartına neredeyse hiç puan vermiyor, hesap işletim yok ama en az iki fatura mecburiyeti var.
Banka personeli hakkında bir şey deyemeyecem, bütün işlemler internetten yapıyorum, yüzlerini görmüyorum :)

Bende iş bankasından alıyorum maaşımı kredi kartı yıllık aidatı yok havale eft ücreti ödeniyor um. Ayrıyeten bütün bankaları araştırdım ziraat te dahil en uygun emekli kredisi iş bankasında. O yüzden iş bankasına geçtim memnunum. Özelliklede garanti bankasına geçmeyin adamlar maaş müşterisi olduğum halde benden hesap işletim ücreti aldılar neymiş ocak ayında kontrol muayenem olduğu için maaşım gözükmemiş. 55 tl için beni bir ömür kaybettiler kredi kartlarınıda kapattım.

arkadaşlar ben 5 yıldan beri ziraat bankasından alıyorum emekli maaşımı ama yeni farkettim hesap işletim üçreti alıyorlarmış benden hemde çaktırmadan eger ziraatdan alıyorsanız e-devletten maaşınıza bakın sonra hesaba yatan paraya bakın yaklaşık 9 tl para kesiyorlar benden söylemesi bunu dikkate alın derim ben ...

Hesap işletim ücreti kalktı. 5 yıl geriye dönük geri alabilirsiniz. Emekli maaşı yatırılan bir hesaptan almamaları gerekirdi normalde.

En ideali şimdilik vakıfbank.

2. seçenek ise iş bankası.

İNG'ye falan asla yatırmayın.

Çünkü internet bankacılığı ile herhangi bir fatura bile yatırsanız 4.5 tl işlem parası kesiyormuş her defasında.

(Dün bir astsubay emekli arkadaşım anlattı)

450 lira promosyon için orayı tercih etmiş ama o 450 tl.yi fitil fitil geri alıyorlarmış. O da şimdilik oradan maaşını çekip, vakıfbank'a yatırıp oradan hallediyormuş işini.

Vakıfbank'ta şimdilik yokmuş. O da sözleşmesi bitince oraya geçeceğim dedi.

Arkadaşlar devlet bankaları eft ve havale yaptığınızda sizden kesinti yapar.
Emekli kesimden eft ve havale ücreti almayan ve internet bankacılığında hepsinden iyi olan QNB FİNANSBANK ı tek geçerim.

Üst Alt