Halen gereksiz ve bilgisizce panik yaratarak, ortalığı karıştıranlar olmuş. İşin gerçeğini ve doğrusunu şöyle açıklıyayım. Henüz daha karar çıkmadığı için Esas No aratırsanız bile çıkmaz. Karar aramalarında kararı açıklanmış Esas No veya ilk No olan dosyaların numaraları yazınca çıkar. Gelelim herkesin beklediği bu davanın kararın ne zaman açıklanması konusunda. Önceki mesajlarımda belirtmiştim ama ne yazık ki okunmadığı için bir kez daha paylaşıyorum ve daha da paylaşmayacağım. Anayasa Mahkemesi bu tür benzer davaları 1-4 yıl içinde açıklıyormuş. Bunu benzer davaları araştırarak böyle sonuca vararak söylüyorum. Bizim davanın açılalı bugün zaten tam 9. ay olmuş. Yani daha bugünlerde karar çıkmaması normaldir. Sonucun çıkması için en azından Şubat sonu gibi beklemek gerekir. Şayet Aralık veya Ocak gibi açıklanırsa, bu mahkeme heyetinin hızına ve mucize olmasına bağlıdır. Önümüzdeki Şubat ayının son gününde sayarsak, kararın çıkması en geç 2029!a kadar olacaktır. Şimdilik beklemek ve sabretmekten başka yapılacak bir şey yoktur. Karar açıklanınca en kısa sürede paylaşılacaktır.