Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için şafak sayanlar

28.05.2025 tarihinde engelli emeklilik başvurusu yapacağım.Şimdiden Allah herkese yardım etsin.İnşallah emekli olurum.Şartları sağladığım için başvuru yapacağım.Herkese selamlar.Hayırlı Ramazanlar dilerim.

Allah herkese emekli olmayı nasip etsin.
Saygılarımla.

4C MEMUR STATÜSÜ
5434 SK TABİ / HİZMETLİ
16 TAM YIL ve 5.760 GÜNLE

%65 ENGELLİ RAPORU
"SÜREKLİ" ibareli olarak

KAMU GÖREVLİLERİ EMEKLİLİK DAİRE BAŞKANLIĞI GÖRÜŞÜ YAZISINA GÖRE:

(EKSİK PRİM GÜN=45 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ

5434 SK TABİ / HİZMETLİ

%65 ENGELLİ RAPORU

(EKSİK PRİM GÜN=40 gün)
28 NİSAN 2025 PAZARTESİ

@aydünyavaz,

hocam tahmini maaşınız ne olur? Çalışıyorken aldığınızın yüzde kaçı , yazarsanız sevinirim çünkü aynı durumdayım

haddim değil tabi ki, herkesin hastalığı dayanabilme gücü iş ortamı farklı ama dedikleri şey 2025 emeklisinin yaşadığı maaş kaybı ancak 3.5 sene sonra düzelirmiş...yani dayanan kalsın işinde

Olumlu sonuçlanırsa bekleriz, ne yapalım el mahkum.. en azından içimiz rahat olur, oldumu olucakmi diye stresle yaşamaktansa!
Olumlu çıkarsa, kafama göre çalışır imzayı istediğim zaman içim rahat rahat atarım..
Nasıl olsa 6ay gecerliymis..

Her engelli memur bir defaya mahsus emekli olduğunda 13.624 TL ile emeklilik kıdem tazminatına hak edermi?

@Leylek81,
En az rahat 2 3 ay beklesiniz sonuçları ben ocak da başvurdum iş güçü için ve dün gittim sgm sonuçu öğrenmeye dediki en az 1 2 ay süre dedi :)

@virus1,

Sonuç gelince paylaşırsanız sevinirim.. Bende bekliyorum bakalım, hayırlısı..

@Leylek81,

Tabiki paylaşabiliriz ama şimdi ortalık karışık iç savaş çıkacak memleket erken seçim var vs vs bize gelecek 1 2 ay ay sonra belli edecekler

Öğleden önce Ümraniye Sgkya gittim, iş yerinden çıktını al gel emekli olabilirsin dedi

@kuloglu 52, bende suan muayene bitti SGK ileteceklermiş 2 hafta sonra SGK sor dedi bundan sonra SGK sağlık kurulu emeklilik onaylanırsa kağıtmi almak lazım onun icin sordum cunku çalışıyorum kidem hakkım var

@kuloglu 52,
Öncellikler hayırlı olsun sevindim sizin adına emeklilik ilgili ne zaman başvurdun? ben mesela 17 ocak da yaptım 24 ocak da hastanede isgücü rapor aldım ve sgm teslim edildi 2 şubat da ve bu yana halen işlemleri devam ediliyor.

başvurum 17 Ocak ikinci basvuru ve sevk 10 subat hastane islemleri 28 subat butun bölümleri bitirmek 19 Mart ( bugun) artık SGK ne zaman islemleri bitirirse o zaman emekli olabileceğiz
İsitme test sonucu bugun 103 sol sağ 103+ dsb sol sağ olarak cok ileri derecede bakalım bu test sonucu ne çıkacak bilemiyorum engel oranına vurduğumuz da 52 çıkıyor orta tanıya giriyor tabi Ayriyetten baska sevk yaparlarmi bilemiyorum

@Manemm,
Dys ekranından sürekli takip edin, ara ara da SGK'yi arayın, işlem bitti derse kağıdı almaya gidin

@virus1,
22 ocakta başvurduk bu gün işlemleri tamamladık, iş yerinden çıkışı gel al, maaş bağlanır dediler

Üst Alt