Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
ne güzel çok beklemeyeceğiz o zaman hayırlısı olsunbenim gunum dolu sadece vergi indirimini bekliyorum
âmin hiç bir zaman etmesin hemde inşAllah herkese nasip etsin maddi anlamda kimseyi kimseye muhtaç etmesin
elbetteliljan sonuçlar için haberleşelim
evet değişik bir duygu tşk ler
emekli olnuca ne yapcan
ben bugün sabah gidip müracaatımı yaptım emekli dilekçesi vermeye hazırlananların dikkat etmesi gereken birkaç husus söylemek istiyorum
1) eğer varsa değişik hesaplarınızın birleştirilmesi için emekli olmadan birkaç ay önce dilekçe vermeniz
2) hangi tarihte emekli olacağım diye vergi indiriminizin olduğunu belirttiğiniz bir dilekçe ( sgk sizin verdiğiniz belge ile değil vergi indiriminin onayı için defterdarlık ile yazışıp dosyanıza ekliyorlar hazır oluyor tahmin ediyorum bu yazışma biraz daha fazla sürdüğünden dolayı vergi indirimi olanlar biraz daha fazla bekliyor)
3)nüfus cüzdanı fotokobisi , işten çıkış bildirgesi ve vergi indirim belgesi ile müracaat yapılıyor başka bir şey istemiyorlar
bu yukarıdakiler emekli işlemlerinizin yapılmasını daha hızlı ve daha çabuk yapıyor
çalışmayı düşünüyorum devam edeceğim aynı şirkette
bunu elektronik ortamda yaptıkları için uzun sürmüyormuş hayırlısı olsun tekrar
elektironik ortamdan derken sgk sıtesındenmı yapacağızBen daha önce dilekçe verdim dosya memuru defterdarlıktan yazı beklediklerini söylemişti posta yolu ile haberleşiyorlarmış ama il il farkedebilir
e devletten başvuruyorsun vergi indirimini belirt zaten gerisini onlar hallediyorlarelektironik ortamdan derken sgk sıtesındenmı yapacağız
ben eksiye girdim -1