Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Liljan artık emeklisin ssk bile en çok seni emekli etmek için çaba veriyor en geç aralık ayında maaşını alırsın toplu olarak güle güle yemek nasip etsin allah
Liljan hanım, Emeklilik hayatında ailenizle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyorum, Allah güle güle gerek toplu paranı ve gerekse emeklilik maaşını yemeyi nasip etsin...
tşk ederim ...
herşey çok güzeldi işyerinden çıkış evrağınız nüfus fotokopisi ve maliyeden gelen vergi indiriminizin fotokopisi bu kadar bu evraklarla başvuruyorsunuz
şafak taş çatlasın bir hafta çünkü 10 gün önce vergi indirimi işlemi ankaradan sonlandırılmıştı öğrendim başvurum onaylanmış evraklar gelir gelmez hemen sgk emeklilik dilekçesini vermeye
NOT:dilekçeyi vermeye giderken işyerinden çıkış evrak nüfusla vergi indirimi fotokopisi sadece bunları gerekiyor.
Selam ben 657 devlet memuruyum emekliliğim geldi hatta geçti şimdi emekli olmak için nasıl bir yol izleyeceğim nerelere hangi evraklarla müracaat edeceğim ve ne kadar sürede emekli olabiliyorum bilgi verirseniz sevinirim sevgiler...
14 gün oldu be arkadaşlar dilekçe vereli bende bir zamanlar 4 yıl sayıyordum ama bak zaman ne çabuk geçiyor artık emekliligimin onaylandıgı e-devlette bile görünüyor tahsis numaram bile belli oldu son rakamı 2 oldugu için her ayın 25. günü alacagım maaşı sadece ne kadar maaş alacagım o belli olmadı oda bir kaç günden belli olur allah herkese nasip etsin sabır ve mücadele lazım