Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
emekliliğin 7 ci ayın başından itibaren hesaplanacak..8 veya 9 cu ay ortasında ilk maaşını alırsın.16/06 da emeklılık dılekçesını verdık bakalım maaş ne zaman bağlanacak tahmınlerınız nedır arkadaşlar
yerel seçimler zamanı evraklar ankaradan 1 ay da filan geliyordu..şimdi bilemem..ben de kartaldan aralık ayının sonunda heyete girdim..45 gün sonra evrak işyerime geldi..önceleri başvurduğumda 4 ay da filan geliyordu.haziran 26 da başvuru yaptım
03/07 de heyete girip Q raporum çıktı.
cuma günü yani 31/07 de artık dayanamadım büyük mükelleflere tel. açtım
22/07 de elimize ulaştı raporun aynı gün Ankara ya gönderdik diyorlar. eğer İstanbul Kartaldan zincirlikuyuya 20 günde geldi ise
Ankara ya gidişini gelişini ordanda işyerime ulaşmasını düşünmek bile istemiyorum
1999 yılında 5 ay 10 gun bir zorunlu bağkurlu olmuştum bağkur mudurluğune o dönemde gerçekten kaydım varmıymış yada evrakda sahtekarlıkmı varmış onun için incelmeye almışlar dosyam ordan halen cevap gelmedıği için beklemedeymış bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz.. |