Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sgk evrak kayıt sıstemınden öğrendığım kadarıyla maaş servısıne evraklarım gitmiş önumuzdekı ayın 25 den sonra maaş bağlanacakmış görevlı memurun söyledığı kadarıyla uzun bekleme suresıne 1 ay daha eklendı hayırlısıyla o bu gunlerde geçer ALLAHIM herkese nasip eylesın
bügün dilelçemi verdim .benden hiç bişey istemedile. memura sordum vergiindirimi dilekçemi koyayımmı diye mumur hanımefendi fotokobisi vere bilirsin dedi hepsi bu. işallah hayırlısı olur
ugur hayırlısı olur işallah. musabeçi arkadaşla gittim. sedeçe işten çıkışımı verdim hepsi bu.başkada bişey vermediler.şimdi ben nerden takip edebilirim
e devlette maaş bağlandı olarak gözükuyor ama ne kadar olduğunu belırtmıyor ek ödeme tutarı 153.13 01 /7/2014 tarıhınde başlamış maaş çekme tarıhı ayın 18 olarak gözükuyor tahmınen ne kadar maaş bağlanır arkadaşlar maaş bağlanma oranı %60