Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ben de bugün dilekçemi verdim...artık emekli sayılırım. darısı diğer bekleyen tüm arkadaşlara. Bi sorum olacaktı bugün iş yeri muhasebecisin den öğrendiğim 6 yıl erken emekli oluyorum diye düşük maaş alacağım? Böyle bir durum varmıdır.?
arkadaslar herkese selamlar
16 mart itibarıyle prim günlerimi doldurdum ve emekli oldum kısmet olursa yakında maaşmı alacağım
darısı emeklilik bekleyen herkese hayırlısı ile
Emekliliğimde bu sitedeki herkesin cok emeği geçtı
burdan aldığım bilğilerle emekli olabildim
HAKKINIZI HELAL EDİN
ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN
emekliliğiniz hayırlı olsun. nasip olursa 4 ay sonra bende emekli olacağım. emekli olmak için ne yapmamız lazım bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.
emekliliğiniz hayırlı olsun. nasip olursa 4 ay sonra bende emekli olacağım. emekli olmak için ne yapmamız lazım bu konuda bilgi verirseniz memnun olurum.
Şartları sağladığın zaman priminide 5-10 gün fazla yatır nolur nolmaz diye işyerinden emeklilik olarak çıkışını isteyeceksin. Vergi indiriminle birlikte bağlı bulunduğun sgk müdürlüğüne gidip tahsis talep formunu doldurup teslim edeceksin evrakları teslim ettiğin gün emeklilik hak etmişsen ücretinde o tarih itibariyle başlar.