Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik Tablosundaki Tutarsızlık! Destek Kampanya!

Bende atabilirim konuyu tam inceleyemedim yoğunluktan ne yapmam gerekiyor

Arkadaşlar desteğiniz sayesinde 100 kişi olduk :) ama bu daha başlangıç
Site içinde daha çok reaksiyon bekliyorum şahsen bu konu için site yönetiminin desteğini bekliyorum engelliler.biz potansiyeli çok yüksek bir engelli forum sitesi ama potansiyel kullanamıyoruz.

www.change.org sitelerden bizim isteklerimiz doğrultusunda değişime sebep olabilecek bir site eskiden forum yayın yöneticisi arada bir mail atıyordu ilgili kişilere ama şuan yapıyormu bilmiyorum

marto1 eksik varmi
Kusura bakma ama bunun bize ne gibi faydasi olacak aciklarmisin merak ettigimden soruyorum

erkan kardeşim sigorta baslangicin ve engel oranin nedir

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erkan medeni

2008 yılı öncesi sigortalı %40 raporlu bir engelli
20 yılda emekli olabiliyorken, 2008 yılından sonra sigortalı kişiler yine en az %40 ile 16 ile 18 yılda emekli oluyor burda bize ciddi haksızlıklar olduğu açık bu yüzden hak arayışımız var bize 20 yılda bizden sonrakilere neden 16 yıl ?
%40 ile 2000 yılı öncesi sigortalılar ise 15 yılda emekli oluyor
burda ciddi hak kaybı mevcut o yüzden birlik olup bize yapılan hak kayıplarını en aza indirmemiz gerekiyor

hep destek tam destek kişi bildirimi lütfen
teşekkür ederim eren bey bu uzun soluklu mücadele hakkımızı yedirmememiz gerekiyor

düşünsenize mantık hatası çok saçma bir emeklilik sistemi var benden sonra sigortalı olmuş 16 yılda emekli olabiliyorken ben niye 20 yıl fiil zorunlu olarak çalışıp emekli oluyorum bu adalet mi böyle sistem mi olur

bazı engelli kardeşlerimiz hala kafasını toprağa gömmüş kampanyaya mail gönderemiyolar bu sonuçta hepimizin olayı bizi etkileyecek particilik yapmıyorum yapmamda tarzım değil akp den engelli vekil Bennur hanım bizim konumuza eğileceğini tahmin ediyorum facebook olsun twitter olsun çok yoğun mesaj atmaktayım tek talep benden gelmesi üzücü bir durum

arkadaşlar bugun bu konu hakkında bolu millet vekilimiz sayın ali ercoskuna konuyla alakalı bir dilekçe gönderdim sagolsun cevaben mesajı aldığını çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımiza konuyu ileticegini belirtti işallah hepimiz için hayırlı olur

aliozdemir_57

Desteğiniz için gerçekten Teşekkür ederim

sizin gibi 2-3 kişi olsa bu saçmalığı ortadan kaldırırız
şu sıralar OHAL olduğu için meclis karar alamıyor bakanlar kurulundan KHK ler çıkıyor kararlar alınıyor
biz yinede sesimizi çıkaralımki bizim mevzuya da yönelsinler OHAL saçmalığı bittiğinde

20 yılda emeklilik bizim için zulmdür buna dur diyelim

marto1

imzaladım..ama maalesef sonuç alamayacağız..ben güvenmiyorum sisteme..hiç bir şey değişmez.

@fringe
valla ben senin kadar umutsuz değilim aksine bu iş küçük bir düzenleme ile değiştirilebilir önemli olan destek olmak :)

diğer arkadaşlarıma çok teşekkür ederim destekleri için attığınız imzalar ilgiili kişilere mail olarak gidecek

saygılar

@marto1

diğer arkadaşlara ben dahil değilmiyim? :) bende imzaladım kampanyayı..sadece pek umudum yok onu söyledim..

arkadaşlar umut etmek,hayal etmek yapmanın başarmanın yarısıdır ben umudumu kaybetmiyorum o yüzden biz engelliler arasındaki emeklilik adaletsizliğini kaldırmak için hep destek tam destek diyorum ve çevremizde kim varsa kampanyaya destek için çağrıda bulunuyorum

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[FONT=sans-serif]Bu konuyla ilgili her yolu deniyoruz sonuçlanana kadar durmayacağız!! Dün itibari ile yazdığım dilekçe tbmm dilekçe komisyonunda kabul gördü, sizlerden ricam tbmm dilekçe komisyonuna üye olup orda başvurduğumuz dilekçemize destek olup imza atmak sizlerinde desteğini alarak sesimizi daha çok ilgili kişilere duyuracağız inşallah[/FONT]
[FONT=sans-serif]Burada İmza atmak çok basit sadece üye olmanız gerekiyor üye olmadan destek olamıyorsunuz malesef en azından bu yol daha resmi ve konuya muhataplarımız artacak.[/FONT]
[FONT=sans-serif]Destekleriniz ve değerli zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ediyorum[/FONT]
[FONT=sans-serif]Saygılarımla[/FONT]
https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx

[FONT=sans-serif]Dilekçe Bilgiler;[/FONT]
[FONT=sans-serif]Geçici No:65060[/FONT]
[FONT=sans-serif]E-dilekçe No:3618[/FONT]
[FONT=sans-serif]Adi Soyadi:Murat Ç[/FONT]
[FONT=sans-serif]Dilekçenin Kısa Konusu:2008 öncesi işe başlangıcı olan engelli çalışanların emekli olma yıl şartlarının..[/FONT]
[FONT=sans-serif]Kayıt Tarihi: 22.08.2016[/FONT]

Üst Alt