merhaba ben 2024 şubat da engelli den sgk dan emeklilik hakkı aldım.
bu donem de vergi indirimi ile aldığım engelli raporum 2028 de doluyor.
17.04.2025 de yanı dun itibarı ile takipli olduğum Ankara Gülhane askeri tıp fakültesinde yeniden sağlık
kuruluna başvurdum.
yeniden sağlık kontrolünden geçtim. kalp yetmezliği oranım %25 oranda olduğunu ve artık düzelme sansım olmadığını
doktorların vermiş olduğu ilaç ve takılacak olan kalp pili ile hayatıma devam edeceğim söylendi.
ve şimdi verilen yeni sağlık kurulu raporum var. bu da süresiz yazıldı.
fakat raporumda yenilme ibaresi işaretli bilginiz olsun.
bana sgk tarafından verilen sağlık kontrol tarihi 28.12.2028 beklemeden teni raporumu teslim etsem.
kabul edilir mi....!
yada nasıl bir yol izleyerek engelli maaşımı almaya devam edebilirim.
her hangi bir dilekçe yazacak mıyım. örnek bir dilekçe vermeniz mümkün mü, yoksa kendileri tekrar mı yolluyor sağlık kontrolüne
bu donem de vergi indirimi ile aldığım engelli raporum 2028 de doluyor.
17.04.2025 de yanı dun itibarı ile takipli olduğum Ankara Gülhane askeri tıp fakültesinde yeniden sağlık
kuruluna başvurdum.
yeniden sağlık kontrolünden geçtim. kalp yetmezliği oranım %25 oranda olduğunu ve artık düzelme sansım olmadığını
doktorların vermiş olduğu ilaç ve takılacak olan kalp pili ile hayatıma devam edeceğim söylendi.
ve şimdi verilen yeni sağlık kurulu raporum var. bu da süresiz yazıldı.
fakat raporumda yenilme ibaresi işaretli bilginiz olsun.
bana sgk tarafından verilen sağlık kontrol tarihi 28.12.2028 beklemeden teni raporumu teslim etsem.
kabul edilir mi....!
yada nasıl bir yol izleyerek engelli maaşımı almaya devam edebilirim.
her hangi bir dilekçe yazacak mıyım. örnek bir dilekçe vermeniz mümkün mü, yoksa kendileri tekrar mı yolluyor sağlık kontrolüne