Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar..?

inşallah :) ben umutluyum 2 ay içinde atanırız gibime geliyor :D bana bi sorun cıkmazsa 2 ay içinde göreve başlarsınız dediler.

Bana da öyle dediler. en uzun süreç imza süreci sanırım. Sayın Süleyman Soylu ya çıkacak en son imzaya. Düşünsene iç işleri bakanı adını okuyacak ve belki dosyana göz atacak. çok heyecan verici

Nihai imzayı sayın bakan atıyor. o nedenle imzada da çok bekliyor.

Bugün Kocaeli emniyette çağırdılar. Mal beyanı ve parmak izimi aldılar. Hadi inşallah....

yaa nedenki?

ne kadar sürede göreve başlayacağınız hakkında bi bilgi verdiler mi?

Taylan ağabey soruşturma 10 günde bitti mi? Ben İstanbul'dayım bakalım kaç gün ya da kaç ay sürecek. Şehir yoğunluğuna göre değişir diyorlar. Daha arayan soran olmadı. Evrakları teslim ettim bekliyorum. Hayırlısı olsun hakkınızda :) İstanbul'a mühendis olarak atandım ben de. Beklemek gerçekten çok sıkıcı. Zaten atanana kadar çok bekledik. İnşallah hızlı davranırlar.

pelooo
Hayır net bir süre söylemediler. Güvenlik soruşturmasının başlaması için dediler sadece

tysharp
Bana sadece soruşturma başlayabilmesi için şart dediler. Ama inanın ne kadar sürer bilmiyorum. Bir yandan da Engelli raporu inceleniyordur. Umarım yenilenmesi istenmez. Özel sektörede çalışıyorum ve işler inanılmaz yoğun. İzin alabilmek çok ciddi sıkıntı olur benim için

Parmak izi ve fotoğraf güvenlik soruşturmasının başlaması için. Eş zamanlı olarak raporlar sağlık kuruluna gidiyor ve inceleniyor. Raporunuzda bi problem çıkmazsa tahminimce 3 ay sürer.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim :) İyi çalışmalar diliyorum. Bir gelişme olursa yazacağım.

beni herhangi bir yerden çağırmadılar daha benimki daha mı uzun sürecek demek ayıp yaa

beni herhangi bir yerden çağırmadılar daha benimki daha mı uzun sürecek demek ayıp yaa

Aynı sürede dönerler herkese. İmzaya çıkacak en son evraklar. Ya içişleri bakanı sayın Soylu yada emniyet Genel Müdürü imzalayacak. Son imzayada zaten bölük pörçük çıkarmazlar. Atanan herkesin dosyası aynı anda imzaya çıkar. Rahat ol

Bugün bir arkadaşı daha arayıp davet etmişler. Sizleri aramadılar mı daha?

hayır aramadılar. parmak izimiz zaten emniyette olması gerek ehliyet alırken veriyoruz ya.

Parmak izi olsa bile alıyorlar yeniden. Arkadaşın da dediği gibi evraklar topluca gider işleri bitince.

pelooo

Hadi gözün aydın.. Bu arada sağlık raporuyla ilgili dönüş yapılan oldu mu?

hayır inşallah onda da bi sıkıntı çıkmaz. bu arada senin engelin ne? raporun sürekli mi?

pelooo

Diyabet ve psikiyatriden aldum ( bipolar) bunlar dışında oran almadığım ülseratif kolit, kollestrol yüksekliği boyun fıtığı ve uyku apnesi var Sizin?

psikiyatriler başvuru yapabiliyorlar mıydı? hatırladığım kadarıyla duygusal bozukluk kabul etmiyorlardı? ben de nakil oldum. karaciğer nakli. yüzdesi kaç?

Bende sizler gibi beklemedeyim. 23 ocak'ta mal beyanı ve parmak izi verdim. Bundan sonraki süreçte beklemeye koyuldum

Üst Alt