Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar..?

sokrates
Kontol muayenesi istenirse ciddi anlamda sıkıntı olur. EYT gündem gelecek deniyor. EYT den yaralanma durumunuz var mı? Birde Emniyette Tekniker maaşları ne kadar? 8. dereceden başlatacaklar Meslek Yüksek Okulu Mezunuyum

MSB ye atananların hastaneye sevk belgeleri ellerine geçmeye başlamış bile. Acaba bizede hastaneye sevk belgesi yollarlar mı?

Eğer raporunuzu tekrar almanız istenirse, bulunduğunuz il emniyet müdürlüğünden arayıp çağırıyorlar. Kapalı zarf veriyorlar siz onu il sağlık müdürlüğüne götürüyorsunuz.

tato78

MSB'den istenilen durum bildirir raporu yani "DEVLET MEMURLUĞU YAPABİLİR" raporu isteniyormuş. Yani herhangi bir rapor söz konusu değil. Her kurum farklı çalışıyor. Mesela MEB istihdam kısmı boş olanları bile kabul etmiş mesela bu yüzden biz atandığımız kuruma bakmamız lazım.
Önceki atamalarda araştırdığımda bazı arkadaşlardan durum bildirir raporu bazı arkadaşlardan yeniden rapor istenmiş yani farklı farklı istemler olabiliyor. Birde emniyet sağlık kurumları yönetmeliğine uymamız gerekli sanırım benimde tam bilgim yok o konuda.

inşallah direkt göreve başlama yazısı gelir :D o yazı da gelmez heralde ararlar dimi???

pelooo

İlk defa başlayacaklar için direk ararlar şu gün göreve başlayın diye.

Maalesef ben yazı beklemek zorundayım. Kurumda memur olduğum için muvafakat talebini bekleyeceğim. Umarım muvafakat verirler yoksa 1.5 yıl sonra felan EGM'ye başlayabilirim. Birbirimize her zaman dua edelim Rabbim hepimize kolaylıklar versin inşallah

İstihdam kısmı ile çalışamayacağı iş alanları boş olanlar için yeniden rapor istenebilir. Raporu bu şartları taşısa da tereddüt ettikleri bir konu olursa bu konuda da rapor isteyebilirler diye tahmin ediyorum. Hakkımızda hayırlısı

benim çalışamayacağı alan bos ama doktoruma söyledım sen her alanda callısabılırsın dedı. bossa bence her alanda calısabılır ıbaresıyle aynı olması gerek. umarım bı sıkıntı yasamayız.

Sağlık daire başkanlığını beninm dığımda arayan oldu mu hiç? Elimizde yeni bilgi var mı?

Aynen var mı bir gelişme ne zaman bu işlemler hallolur. Eksik vs varsa ne zaman dönersiniz tarzı bişey diyebilirsiniz

Bende ısrarla bir hafta aradım ve 1 hafta sonra ulaşabildim :(((

Bulunduğunuz il emniyeti arayan varmı acaba soruşturma ne oldu diye?

:) Onuda yaptım :) Adamlar güvenlik soruşturması gizli yürütülür bu nedenle kimse size bilgi veremez dediler :(

Az önce sağlık daire başkanlığıyla görüştüm önümüzdeki hafta sağlık raporları personel daire başlaknlığına teslim edilir dediler. Yani perşembeden sonra her an il emniyetten çağırılabiliriz

tabiki eminyet ve istihbarat arşivlerinde devleti bölücü yıkıcı her hangi bir faaliyetiniz tespit edilmemişse güvenlik soruşturmanız olumlu sonuçlanır ve size verilen süre içinde atamanızın yapıldığı ildeki kuruma gidip göreve başlayabileceğinize dair haber verilir

Bir gelişme var mı? aranan oldu mu? beni arayan soran yok henüz

Sivil atamaya sağlık raporları henüz ulaşmamış

pelooo

17 yıldır bu anı bekleyen birinden bu hızı beklemek hayet doğal :)

Sağlık daire başkanlığıyla şimdi konuştum. Oradaki görevli Taylan Bey siz misiniz? diye sorunca inanılmaz mahcup oldum :((( Evraklar dün çıkmış kendilerinden. Ataama şubeye neden ulaşmadı anlamıyorum :((( Biriniz atama şubeyi arayabilir mi? Sabah aradım mimlenmeyeyim orada da :)

Üst Alt