Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar..?

Başka arama şansı olan yok mu? Biri lütfen arayıp bilgi paylaşsın

:D ben arıyorum ulaşamıyorum ya yoksa arıyım bı daha :D

pelooo

0312 462 17 40 - 42 bu numarayı arayıp engelli raporlarını ve güvenlik sorışturmalarını sormanız lazım. Sağlık daire başkanlığı evrakları dün atamaya yollamış. Öyle dediler

dün yolladılarsa bi haftayı bulmazmı evrakların gelmesı

pelooo

Aralarında 10 metre mesafe var :) Rüzgarın akışına bıraksalar 3 saatte orada olur :) Camdan bağısalar birbirlerini duyarlar :)

Korgo yoktur onlarda kurum içi kurye vardır

tato78 Emeklerin için teşekkürler. Sağlık Daire Başkanlığı’ndan ne gibi bir dönüş olacak? Rapor uygundur ya da yenilensin gibi mi ? Bı konuda bilgi verdiler mi ?

akasya

muhtemelen eksik olan kısım varsa tamamlanması istenecek yoksa da uygundur yazısı yazacaklar

şimdi konuştum. sağlık daire başkanlığından gönderilen raporlar öncelikle belge yönetimine gönderiliyormuş. daha sonra onlara gıdıyormus. bıze gelmesı 2 haftayı bulur dedıler.
raporlarda bı sıkıntı çıkarsa bulunduğunuz ıl emnıyete bıldırıyoruz onlar sıze teblıg edıyorlar dedı.

:((( iş yerinde ciddi sıkıntılar yaşıyorum. Hayırlı haber bir an evvel gelsede istifamı versem artık

Özel sektör. Ciddi mobing yapıyorlar artık :((

Dün aradığımda bana soruşturmaların hala devam ettiği ve sağlık raporlarının ulaşmadığı bilgisi verildi.
Arkadaşlar tahminim mart sonu başlarsınız bir aksilik çıkmazsa. İlk defa başlayacaklar olan arkadaşlar hemen başlar ama ben geç başlayacağım gibi gözüküyor.
Mart sonu dediğim sadece tahmini olarak öyle düşünüyorum. İnşallah daha tez zamanda cevap gelirde hayırlısıyla başlarız göreve.

Sağlık raporlarımız sivil atamaya ulaşmış

tato78

Çok şükür.
Ama şu var abi güvenlik soruşturmalarının hepsi tamamlanmamış. Bulunduğumuz il emniyet müdürlüğünü arayıp sormak lazım aslında soruşturma tamamlanıp Ankara Emniyet Genel Müdürlüğüne ulaştırıldı mı diye?

Ben aradım bilgi vermiyorlar. benim raporumda eksiklik var dediler. İstihdam kısmına takıldılar heralde. Komple yeniletmeseler bari. Aşırı zaman alıyor. Muhtamelen emniyette çalışabilir raporu isterler diye düşünüyorum

tato78

Hımm isim vererekmi sordun raporunu abi. Bende öğleden sonra arayayım o zaman bende bir sorayım var bir durum diye

benim de istihdam boş ya. tüh napcam şimdi ya..ben raporumu başka şehirden çıkartmıştım tekrar oraya gitmem gerek rapor için :(((((

ben egm 2017 atandım yeni rapor illaki istiyorlar bilginiz olsun

hayır aramadım. arasam mı bilgi verirler mi rapor için il emniyeti mi arıcam

sizin rahatsızlık ne lovehurts

pelooo
Taylan abiye bilgi verdilerse sizede bilgi verirler yani. Ankarayı arayacaksınız

@lovehurts neye göre rapor isteniyor bilginiz varmı. Benim çalıştırılamayacağı iş alanları dolu ama yinede neye göre istenir. Bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim.

ben aradım arkadaşlar şimdi. raporum ulaşmış ellerine. raporum olumlu çıkmış. güvenlik tahkihkatını bekliyoruz dediler :)

pelooo

Sizin engel durumunuz nedir? Benim psikiyatri ona takılmış olabilirler

Üst Alt