Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar..?

roselady_6728

bireysel başvuruları 2 hafta civarında sonuçlandırıyorlar, kurum talebi olduğunda zaten doğrudan kuruma gönderiyorlar diye biliyorum. kurumun gönderdiği evrak yönlendirici olacaktır kanaatindeyim. Kolay gelsin tüm arkadaşlarımıza

@roselady_6728 ben bireysel olarak başvurmak istedim 3 ay sonrasına gün verebiliyoruz dediler. Kurumun rezmi yazısıyla bugün başvurumu yaptım. Heyet için 11 marta gün verdiler. 11 martta yeni raporum için benimle ilgili olan kısım biter sanırım

tato78

Taylan abi herkese Bakanlıktan yazı geldi mi? Ben bekliyorum halen. İlginç gerçekten.

roselady_6728
Hastanenin ve sizin performansınıza bağlı. aynı gün çıkaran bile var ( Heyet onayı hariç)

ayDÜNYAvazo

Evet teslim aldım. 19 gün sonrasına gün verdiler

Merhaba arkadaşlar, bugün beni de aradılar rapor eksikliği için... InşaAllah pazartesi Emniyete gidicem, daha ayrıntılı izah edecekler...
Soruşturmalar ise daha tamamlanmamış...

soruşturmam bitmiş tebligat bekliyorum. o da 15-20 güne haber verilir dediler.

pelooo hayırlı olsun gözünüz aydın. Siz nereden öğrendiniz? Ben sivil büroyu aradım ama açan yok. Bir türlü ulaşamadım!

teşekkürler. ben de geçen günlerde aradım öğrendim. soruşturmam ne durumda diye. onlar da sağolsunlar söylediler.

pelooo

Hayırlı olsun Büşra. Allah utandırmasın. Görevinde başarılar. :)

sivil atama. evrakların belirtildiği sitede numaraları var. ama açmıyorlar pek nadir ulaşılıyor.

pelooo peki kesin bitmiş demi sizin ve atandığınız ilde mi Ankara
Saolun Hocam

evet kesin bitmiş öyle söylediler. raporumda da sıkıntı çıkmamıştı. ankaraya atandım.

Saolun Hocam hayırlı görevleriniz olsun

günlerdir yeni mesaj yok bu başlık altında... işe başlayan, emniyet tarafından aranan kimse yok mu? nereye kayboldu herkes? beklemede misiniz?

Benim kurum EGM değil AYM ama ikamet Ankara
Pazartesi nasip olursa iş başı
Darısı bekleyenlere inşallah

önümüzdeki hafta içi aranırsınız dediler cuma günü. beklemedeyiz hala.

sabah 9 gibi arandım ben emniyetten. soruşturma bitmiş, atama olmuş. tebliğ için emniyete çağırıyorlar. darısı başınıza.

yarın iş başı yapıyorum arkadaşlar. darısı diğer arkadaşlara :)

Göreve başlayan arkadaşlar kısaca güvenlik soruşturmanz kaç gün-de sonuçlandı bilgi verebilir misiniz. Bende öğretmen atamasında atandım 1 ay 1 hafta oldu ve sabırsızlanıyorum

pelinsen

9 ocakta evrakları teslim ettim. 1-2 hafta sonra mal beyanı için çağrıldım. akabinde soruşturma başladı. ocak sonunda emniyet adres teyidi vs için iletişime geçti benimle. bugün itibariyle görev tebliği yapıldı.

Üst Alt