Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atananlar..?

Bende şimdi aradım banada olumsuz vermişler.
Pazartesi günü il emniyetten aranırsınız dediler. Hastaneye sevk edecekler sizi dedi.

sizde de sıkıntı çıkmaması gerekirdi ama neyse hayırlısı olsun. kaç raporunuzun yüzdesi?

Ben de aradım. Onaylanmış. Güvenlik soruşturması bekleniyor dediler. Hakkımızda hayırlısı.

Arkadaslar öyle arayınca söylüyorlar mı . Whatsapp grubu mu kursak kolayca iletişim kurmak için.

Merhaba arkadaşlar
Samimiyetiniz, birbirinize saygıyla yazışmalarınız üye olmama sebep oldu inanın... Teşekkürler...
Beni dün bulunduğumuz ilçe karakolundan aradılar. Güvenlik soruşturmam başlamış.
Bir sürü soru sordu polis memuru
Evinize ne zaman taşındınız, kira mı mülk mü?
Muhtarda kaydınız var mı?
Ne mezunusunuz?
Babanınız ne iş yapıyor?
Anneniz ne iş yapıyor?
Eşiniz ne iş yapıyor?
Çalışıyor musunuz?
3 kardeşşiniz ve bir çocuğunuz var diye teyit etti.
Bana ait sistemde alakasız bi numara kayıtlıymış. Geçen hafta da Istanbul Emniyeti kendim aramıştım zaten. Ben herkesin telefon numaralarının sistemde kayıtlı olduğunu bilmiyordum arayan polis memuru söyledi. Bizde başka bi numara adınıza kayıtlı diye. Meğersem o yüzden bana ulaşamıyorlarmış ve ulaşamayınca ablamı aramışlar. Ondan öncekinde ise eşimi aramışlardı. Sözü çok uzatmadan kısacası güvenlik soruşturmamın başladığını söyledi ve uzun sürmez dedi. En geç 1 ay içerisinde sonuçlanırmış. Herkese hayırlı olsun InşaAllah...

Son düzenleme:
Bana da sorusturma taş çatlasa 1ay sürer belgelerin gitgel yapmasıyla 1.5 ayı bulur denildi ve raporumda sorun olmadıgı söylendi. Simdi göz ameliyatı olacağım acaba olsammı olmasammı bilmiyorum yarın basla deseler ameliyatlı iken baslayamam ama 1 2 ay varsa ameliyat olurum . Keske süreci öğrenebilsem.

Evet söylüyorlar... Benim raporda eksiklik varmış ve emniyete fax çektik dedi telefona çıkan polis memuru... Nedir eksiklik dedim. Içeriğini bilmiyoruz, karakol size bilgi verir dedi..

ladybird sizi ne zaman aradılar? beni henüz aramadılar. raporum için ben aradım sivil atamayı sıkıntı yok güvenlik soruşturmasını bekliyoruz dediler. daha arayacaklar bide onu mu beklicez. ben parmak izi ve mal bildirimi için ankara emniyete gitmiştim zaten.
Nejmaga ladybird akasya sizin engel durumunuz nedir?

akasya

Merhaba. Bugün İstanbul Emniyet Atama Amirliğini aradım. Süreçlerle ilgili bir gelişme yok dediler. Ankara'yı aradım açmıyorlar. Size ulaşan başka bilgi var mıdır? Sağlık raporlarıyla ilgili bilgiyi telefondan sorarak mı öğreneceğiz?

Evet arkadaşım Ankara' yı ben de 3 gündür arıyorum açmıyorlar ya da sürekli meşgul.
Istanbul Emniyetin bana dediği ise raporun eksik olması demek bütün bölümlerin imzasindan geçmiş olması gerekiyormuş raporda. Bunlardan bir tanesi eksik olmayacakmış. Göz, KBB, Dahiliye,Göğüs Cerrahisi vs. vs....
O bölümlerle ilgili onaylarım yoktu benim. Sizi hastaneye sevkedecez dediler. İlgili bölümleri onaylatacakmışım.
Fax gelir gelmez sizi ararız dediler. Cuma günü Ankara cevap verdiğinde 2 hafta içinde Emniyet size bilgi verir demişti. Ama güvenlik soruşturması bu arada devam edermiş.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bir gelişme olursa buradan yazacağım. Gelecekte insanlara yardımcı olur hiç değilse.

@ladybird

Merhaba şu an aldığım bilgiye göre benim güvenlik soruşturmam sonuçlandı. Hayırlısı bakalım ne zaman çağıracaklar. Gelişme olursa paylaşırım.

tysharp gözünüz aydın. Sonuçlandığını nereden öğrendiniz? Sizin eve gelmişler miydi?

Nasıl öğrendiniz . Öğrendiyseniz başlamanız gerekir

tysharp Darısı başımıza diyelim inşaAllah... Hayırlı, uğurlu olsun...
Istanbul Emniyet ve Karakolun bana dediğine göre bütün bilgiler birleşip rapor ediliyormuş.
Size tamamen bittiğini mi söylediler... Sonuçlandı vs. diye..?
Cuma günü karakol aradığında uzun sürmez 1 ay içerisinde biter, eve yazı gelir demişti ama sizinki çabuk olmuş görünüyor ne güzel.... 🙏🏻🙏🏻😇😇 😊
Rabbim bizlere de hayırlı sonuçlar çıkartırsın inşaAllah...

tysharp

Neyin araştırmasını yaptınız öyle öğrendiniz. Kısa kısa cevap veriyorsunuz sizde. Bize de yol gösterin bizde ona göre işlem yapalım yani. Herkes telefonun başında bekliyor haber gelecek diye...

Herkes sakin sabırlı olmaya çalışıyor zaten...

Atama & Sağlık raporu

Merhaba, ben de İstanbul’a atandım. . bir konuyu yanlış biliyorum sanırım. Atamaya yetkili amir illerde validir. Dolayısı ile bakan imzası diye mesaj gördüm. Kesin bilgisi olan var mı?
Bir de raporlar konusunda yapılacak işin niteliği ile raporda belirtilen rahatsızlığın uyumsuzluğu durumunda tekrar sağlık raporu istenmekte diye biliyorum.

Son düzenleme:
tysharp

Banada aile bakanlığından haber kağıdı gelmiş.
Ne olduğunu bilmiyorum ama ancak yarın ptt den öğrenebilirim.

Cuma günü Ankara'yı aradım. Geçen perşembe günü raporlarla ilgili eksiklikleri olanlar için illere yazı gönderildiği söylendi. Daha fazla ayrıntı vermediler. Yakın zamanda aranabilirsiniz dediler.

ayDÜNYAvazo

O konuda bilgim yok. Ama yanılmıyorsam bizim yazılarımız İstanbul Personel'e gönderildi. Çünkü size göndereceğiz demedi. Bekleyelim bakalım. Bugün İstanbul Personel Dairesini arayacağım. Gelişme olursa yazarım.

heyete girersiniz bir gunde alırsınız şartlar ve koşullar uygunsa rahatsızlıgınızın durumuna göre

Üst Alt