Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ocak ortasında parmak izi vermiştim. ankarada yaşıyorum. raporumda da sıkıntı çıkmamıştı. şubat sonunda sorusturmamın da olumlu sonuclandıgını ve 15-20 güne çağırılacağım söylendi. mart 18 tebliğ edildi ve aynı ilde ikamet ettiğim için 24 saat verdiler. ben de hemen istifamı verip mart 19 da göreve başladım.
%40 Atipik Psikoz tüm testler yaptırıldı. Sonuç remisyonda ve rapor EGM tarafından olumlu karşılandı 2-3 hafta içinde başlayacağım. Bilginize. Ben sorunca takan olmadı ama ben genede yazayım İyi akşamlar.
Selam @tysharp, ben size ulaşmaya çok çalıştım. Hatta özelden mesaj yazdım ama sistem uyarı verdi özel mesaj kabul etmeye kapalı diye. Burdan da yazamadım ve adınıza inanın çok sevindim. Ozelden telefonunuzu yazarsanız bir şeyler sormak istiyordum... Lütfenn...
bu komisyon hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? kaç kişiden oluşuyor en önemlisi kaç günde bir toplanıyor. farzı misal; engelli raporum sağlık daireden olumlu olarak ankara personel daireye geldi. kaç gün sonra komisyona girer?
Peki siz bilirsiniz. EGM'de komisyon yanılmıyorsam 2 haftada bir toplanıyor. Çok fazla alınacak personel olduğunda böyle bekliyoruz. Sırası gelenin raporu imzaya çıkıyor. Artık imzadan çıkması ve göreve başlama kalıyor. Çok ayrıntılı bilmiyorum tabi. Zaten 657'ye göre anlatılmaz mesleki ayrıntılar. İyi Günler.
Mesaj gönderimini aktif ettim @ladybird bana olanları kısaca anlatırsan ben de değerlendirme yapabilirim. İlgin için çok teşekkür ederim.
Çok teşekkürler öncelikle... Kısaca yazdım ama mesaj alımı hala kapalı...
Neden bastan tahliller yapıldı, ilk defasında hastane olumsuz mu vermiti vs. diye soracaktım.
Hastane olumsuz vermedi. Remisyon da mı değil mi, o belirtilmemişti. Raporu önceden almıştım. İş için rapor değildi yani. Ekpss'ye girebilmek içindi. Atandığımız kurumlar farklı testler isteyebiliyor. Ben psikolog ve psikiyatri testlerini yaptırdım. Tabi buna doktor karar verdi. Diğer raporda eksiklikler olduğunu Egm belirtmişti. Yani kişinin anlık durum tespiti için yapıldı bu testler. Neden sordunuz? Mesaj kısmını açtım. Halen gelmiyorsa bir yöneticiye sorayım.
Psikiyatrik olarak kişi yeterli mi yeterli değil mi onun tespiti için yapılır testler. Yani %40- %45 herhangi bir psikososyal engelli işe alındığında çalışacağı kuruma uyum sağlayabilir mi, orada olay çıkarır mı testi yani Kabaca böyle. Benim de normal çıktı
Ancak bu rapor Psikiyatri(Psikososyal) Engellileri için geçerli. Diğer arkadaşlar neden onaylanmadı bilemem. Bu sitede diğer engelli gruplarına sorulabilir. O konularda bilgim pek yok.
O zaman sizinki diğer engelli gruplarıyla ilgili. Benimki Psikiyatri. Gelişmeler böyle. İsterseniz sorunuzun cevabı için EGM Ankara Personel Daireyi arayıp bilgi alın. İyi akşamlar.
Farklı bi durum benimkisiyle... Fakat psikiyatri ile ilgili benimki de.
Sizin adınıza çok sevindim inanın. Mesaj açık değil evet... Yoksa bi vakit az da olsa dile getirmeye çalışmıştım...
Inanın bi anlatsam burdan Ankara'ya yol olur. O yüzden uzun sürer yazmak dedim ki bazen yazarak yanlış anlaşılıyor ve bazen sözlük yanlış yazıyor. Ben de istemez miyim herkes faydalansın...
Kısacası bu şekilde psikiyatri ile ilgiliydi sormak istediğim ama doktorun test istemesine şaşırdım valla. Güzel yol seçmiş. Ve olumlu olması ayrı bi güzellik... Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
Ama EGM raporda öyle bir düzeltme istemiş ki gülmekten ölürsünüz. Aman şimdi bunu alırsak olay çıkarır mı, ortamı bozar mı ciddiyeti yıkar mı gibisinden Çok gülerim o bir gerçek zaten gergin bir ortamda kimse çalışmak istemez. Onu bilmiyorlar
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Merhaba arkadaşlar daha önce atananlara bir sorum var 7365 kodu tam olarak ne oluyor? Engelli ataması için sadece psikiyatrik tanı alanların atamasında mı sıkıntı çıkıyor?
Son ilanda kesinlikle psikiyatrik engelli istenmiyor 2018/2 ataması da kılavuzda yazmaması a rağmen psikiyatrik engelli den dolayı beni atamadılar mahkemeliğiz şuan
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tysharp hocam ben 2021/1 alımı için tercihte bulundum da EGM sosyal çalışmacı branşım. Memleketim Orduyu yazdım tek tercih. Şu an İstanbul'da sürekli sözleşmeli personel olarak çalışıyorum 4bliyim. Benim raporumda psikiyatrik engel yok kronik hastalıklar var. EGM yine de raporu yeniden almamı istiyor mu 2019 Ağustos tarihli benim raporum.
Anladım çok sağolun cevapladığınız için. EGM bin geç başlatması sıkıntı evet ama şuanki işimden hemen istifa etmem lazım mı atama sonucunda? Yani işe başlatmadan evvel halihazırdaki işime devam edebilir miyim? AÇSHB de çalışıyorum
Violet; işinize devam edebilirsiniz güvenlik soruşturması vs bittikten sonra atandığınız ilden yarın gelip başlayabilirsiniz dedikleri gün istifa etmeniz yeterlidir.