Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba
Dün Ankara EGM personel daire başkanlığından aldığım bilgiye göre önümüzdeki hafta mesajla gerekli evraklar tarafımıza iletilecekmiş.
Hayırlı olsun arkadaşlar, Bende Egm personeliyim internet sitesini takip edin oradan yayınlamışlardı önceki seneler, raporunuzun çalışamayacağı iş alanları kısmı boş olanlar tekrardan hastaneye sevk ediyorlar haberiniz olsun. Her kurumda bu yok fakat Egm'de bu kanunu uyguluyor bilginiz olsun.
Çok teşekkür ederim herkese hayırlı olur yeni işi umarım.güvenlik soruşturması uzun derken Tahmini süre ne kadardır acaba kısaltabilecek işlemler var mıdır
Zzzjhf; Daha önceki atamalarda ortalama 4 ay filan sürdü (Ben tekrardan rapor çıkartmıştım o yüzden 6 ay sürdü benim.) Güvenlik soruşturması artık kalktı o yüzden bir tık daha hızlı ilerler işlemleriniz
Merhaba arkadaşlar, ben Kütahya egm'ne psikolog olarak atandım. istenilen evraklarda 7365 nitelik kodu özel şartı için olan belgeyi nerden alacağız ? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkür ederim..
14) 7365 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Emniyet Genel Müdürlüğü) nitelik kodunun istenildiği kadrolara; Emniyet Teşkilatı Sağlık Şartları Yönetmeliği'nin 13'üncü maddesinin 5'inci fıkrasında yer verilen; "Emniyet Hizmetleri Sınıfı dışında kalan diğer hizmet sınıflarına açıktan yapılan atamalarda ve naklen atamalarda, A-B-C dilimi sağlık şartlarını taşıyanlar Devlet memuru olarak atanmaya hak kazanırlar. Psikiyatrik hastalıklar açısından C dilimi sağlık şartlarını taşıyanlar ile tüm branşlar için D ve E dilimi sağlık şartlarını taşıyanlar Emniyet Teşkilatında devlet memurluğuna atanamazlar. hükmü ile 7'nci fıkrasında yer verilen; Engelli personel olarak Emniyet Teşkilatına ataması yapılacak olanlarda, psikiyatrik hastalıklar açısından engel oranı bulunanlar Emniyet Teşkilatında devlet memurluğuna atanamazlar. hükümleri gereğince atama yapılmaktadır. Bu doğrultuda, 7365 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Emniyet Genel Müdürlüğü) nitelik kodunun istenildiği kadroları tercih edecek adaylardan; Psikiyatrik hastalıklar nedeniyle engel oranı bulunanların Emniyet Genel Müdürlüğü için tahsis edilen kadrolara atanmaları mümkün olmadığından, bu durumdaki adayların tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.
İnşallah Psikiyatrik engelin yoktur. Değilse ataman iptal edilir.
nitelik kodlarına elbette baktım, psikiyatrik bir engelim yok. klavuzda özel şart olarak belirtmişlerdi ve istenilen evraklarda da "Kadro için özel şart olarak evrak istenmişse" var. bu özel şartı karşıladığımı bildirmem için sadece sağlık raporu yeter mi yoksa ayrı bir belgemi göndermem lazım ?
Hülagü Bu doğrultuda, 7365 (Bakınız Başvurma Özel Şartları Bölümü Emniyet Genel Müdürlüğü) nitelik kodunun istenildiği kadroları tercih edecek adaylardan; Psikiyatrik hastalıklar nedeniyle engel oranı bulunanların Emniyet Genel Müdürlüğü için tahsis edilen kadrolara atanmaları mümkün olmadığından, bu durumdaki adayların tercih yaparken bu hususu göz önünde bulundurmaları gerekmektedir.
bu evrak değil, nitelik kodudur yanlışınız var.