Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Emniyette parmak izi işlemleri falan uzun sürüyor mu aradıklarında evrak istediler mi kaç gibi gittiniz acaba akılda binlerce düşünce var cevaplarsanız çok sevinirim
emniyette toplam yarım saat sürdü sürmedi işlerim. mevlut.crk
Bu aranan şey güvenlik soruşturmasının başlaması için sağlık raporlarının onaylanıp onaylanmadığını sivil atamayı arayarak öğrenecez ayrıca rapor onaylanmadı ise yine bulunduğun il emniyetten çağırılarak tekrar rapor alman için evrak tebliğ ederler.
Sivil atamayı şimdi aradım daha raporlar sağlık daireden gelmemiş.
Raporda ve soruşturmada sıkıntı çıkmazsa ilk atama için nisanın ilk haftası göreve başlanır diye tahmin ediyorum. Ama benim gibi devlet memuru olupta muvafakat alacaklar için mayıs 1-15 arası gibi tahminlerim.
Tabii bunlar benim tahminim daha erkende olabilir daha geçte.
Kurumdan kuruma değişiyor süreler ben 2012 de adalet bakanlığına atandığımda engelli olarak değilde normal atanmıştım yani rapor onayı yoktu 29 şubatta mülakatı geçtim 06 haziranda göreve başlamıştım. 3ay sürmüştü.
Kültür bakanlığına bağlı bir kuruma yerleştirildim. Bugun hastaneye gittim engelli kontenjanindan işe giriş diye bir rapor hazırlandı henuz işlemlerim bitmedi kuruma sunduğumda umarım sorun çıkarmazlar tekrar raporda istihdam kısmı boş
Arkadaşlar merhaba bir haftadır parmak izi için arayan olmayınca bugün sivil atamayı aradım bana bütün belgelerin il emniyet müdürlüklerine gönderildiğini söylediler. İkamet ettiğiniz ilin emniyet müdürlüğündeki personel işleriyle konuşun dediler. Buradaki il emniyet müdürlüğüne gittim bana evet belgeleriniz geldi ama üstünde numaranız olmadığı için size ulaşamamıştık dediler. Parmak izi ve mal beyanımı verdim. Hala aranmayan varsa gidip siz de sorabilirsiniz
Merhabalar, ben de bugün egm'ye gittim. mal beyanı aldılar ama parmak izini alamadılar. sisteme bişeyler düşmemiş dediler. Parmak izinin sonra verilmesi, problem yaşatır mı acaba, bilgisi olan var mıdır.
Merhaba arkadaşlar, az önce il emniyeti aradım, oradaki memurlar evrakların Ankaraya gönderildiğini söylediler. Ankarayı aradığımda da evraklarınız bizde şu an raporunuz sağlık daire başkanlığında, güvenlik soruşturması da henüz bitmedi. Maksimum 1 ay yada 1 Aydan kısa bi zamana kadar tebliğ gelir denildi.