Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyete atananların izleyeceği prosedürler nelerdir?

Şimdi 2 hafta bile değil atandık yine çok bekliyoruz bu ne belirsizlik böyle

Bende bugün aradım iki üç haftaya haber gelir denildi, bekliyoruz

Hayır tayin dilekçesi vermedim zaten herkes ÖSYM tarafından yerleştirildiği yerde ilk bi süre görev alacak daha sonra dilekçeler işleme koyulacak diye biliyorum

İl Emniyette görevli böyle bi bilgi vermişti

Zzzjhf İlk mesajda söylemiştim, Şuan EGM'de işler çok yoğun bir süre daha beklersiniz

Arkadaşlar herkese günaydın ben Balıkesir e atanmıştım psk olarak bu sabah aradılar bilgi aldılar kağıtlar sanırım Ankara dan çıktı bilginiz olsun

Merhabalar, beni de bugün aradılar. bilgi aldılar, öğlen sonu komser ile görüşmeye gideceğim.

Benden belge istemediler, mesleğimi, iş tecrübemi, iş için fiziksel engel olup olmadığını sordular.

Teşekkür ederim sizce başladıktan sonra idari izinli sayılacak mıyız

Merhaba arkadaşlar rehber öğretmenliği için kaç puan alsak atanırız. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bende yeni girecem sınava, teşekkür ederim.

Evet şu süreçte direkt göreve başlatmazlar riskli gruba dahiliz her birimiz

Ben tebligarımı aldım

Beyoğlu ilçe emniyet müdürlüğünden aldım

Bende İstanbul'da ikamet ediyorum ama henüz aranmadım

mevlut.crk
Merhaba, tebligattan sonra 15 gün içinde göreve başlamanız mı gerekiyor

Senak Aynı şehirdeyseniz aynı gün, farklı şehirde ikamet ediyorsanız 15 gün meyil müddetiniz var

selam hayırlı olsun arkadaslar goreve baslamadan tayin isteyip tayini onaylanan yada rededilen varmı arkadaslar

Güvenlik soruşturması henüz sonuçlanmayan başka kimse var mı yoksa sadece ben miyim?

Beni Balıkesir den arayıp 15 gün içinde başlamanız gerekiyor dediler

Merhabalar bende istanbulda ikamet ediyorum.Ama henüz tebligat almadım.Eve evrak mı geldi ve bulunduğunuz şehre tayin için dilekçe verdiniz mi? Kabul edildi mi?

Valla onlarda çok bilgi sahibi değil aradılar 15 gün içinde göreve başlamanız gerekiyor idari izin işi hakkında dilekçe yazabilirsin demişlerdi

Üst Alt