Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyete atananların izleyeceği prosedürler nelerdir?

Psikologh

Benimki olumsuz oldu, mahkemeye verdim ama inşallah sizinki olumlu gelir. Karamsar olmayın nolur.
Gerçi Ankara'daki memurlar bile "Sizinki olumlu gelir sizin gibi olup da olumsuz gelen görmedim" diye bekledikleri halde atama yapılmadı ama arşiv kaydında olunca öyle oldu sanırım.

Bu arada çok teşekkürler anlayıp ortak olduğunuz için. Öyle sıkıntılı, moral bozucu bi durum ki. Ben ve birkaç arkadaşım çekmediğimiz kalmadı inan. Bir de bizim raporlarla yaşadığımız uzun ve meşakkatli yol ayrı. Ondan bahsedecek olsam İnan okumaktan milletin yüreği kalkar. Doktorlara anlatana kadar akla karayı seçtik. Artık Emniyetteki personele "Lütfen üst yazıda açık açık ünvanımı, nereye ne yazılması gerektiğini yazar mısınız dedim" de öyle anlaşıldı hastanede. Sağolsun buradaki polis memurları çok iyi, hastanede anlaşıldı. Heyet de gerçekten zor. Neyse ki o konu halloldu. Tam göreve başlıcam derken yaklaşık 7,5 ay sonra şoke oldum.
Rabbim emeklerimizi dua yerine saysın inşallah

Çok çok üzüldüm neler yaşadınız kim bilir her adımda “bu son” diye.. umarım mahkeme lehinize sonuçlanır va çoktaaan hakettiğiniz yere geç de olsa varırsınız. Belli ki bizi de çok uzun bir yol bekliyor. Benim raporumla ilgili herhangi bir sorun olmadı. Her aradığımda dosyanız neredeyse tamam başladınız başlayacaksınız derken birgün dosyamın komisyona sevk edildiğini öğrendim. O günden beri içine girdiğim halden çıkamıyorum. İşin korkuncu ne kadar bekleyeceğimi de bilmiyorum. Size birşey sormak istiyorum komisyona yönlendirilen tüm dosyalar olumsuz mu geldi? Öyle bir duyum aldım da şehir efsanesi mi acaba merak ettim. Bu arada cevapladığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum ladybird

Psikologh
Benimle birlikte 10 kişiydik ve normal atama ile Engelli karışıktı. Diğerlerinin sonuç olarak durumunu bilmiyorum ama madem olumsuz verecektin ne diye 7,5 ay bekletiyorsun. Bakan onaylı olduğu için 1. sınıf emniyet müdürlerinden görüş alınacaktı. Haberi aldığım an dünya başıma yıkıldı diğerlerini o an aklıma gelmedi sadece benim gibi sürekli aradıklarını biliyorum sadece. Hele bi kaç tanesi bendem 3 ay öncedir bekliyordu sadece onu biliyorum. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız

merhabalar hayır baslamadım yazım kendi çalıştığım kuruma ulastı fkat henuz cevap vermediler 20 temmuzda 2 ay doluyor ve dava hakkım olusuyor. dava acacağım.

ladybird
Red nedenine iyi bakmak lazım. Bazı psikiyatrik engelliker zihinselden sınava girmiş. Memur hatası dahi olsa ataması yapılmıyor. Bu sene meb de de bu sebeple atama iptalleri var. Sıkıntılı bir süreç olabilir

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tato78

Merhaba, neyin red nedenine bakmak lazım anlamadım. Aldığım atama iptal onayının mı?
Atama İptal'e 8 yıl önceki mahkeme yüzünden dolayı olduğu anlaşılan bi genel ifade yazıyor. Rapor ile ilgili olmadığını biliyorum ki Ankarayı arayıp sorduğumda "Evet mahkemesi olanlara o şekilde yani 'Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu..' ifadesini yazıyoruz "dediler.

Üstelik benim raporla ya da girdiğim bölümle ilgili hiç ama hiçbir sıkıntım yok ki. Ayrıca raporum inceliğinde "Rapor usule uygundur" vs. denmişti zaten... O belge ise hala bende.

MEB ile sıkıntısı olan arkadaşı okumuştum ben de. Onun zihinsel kutucuğu işaretli olmadığı halde Zihinselden girmiş, memur hata yapmış nasıl yapmışsa... Kılavuzda yazıyor ki "zihinsel işaretli ise ordan girecektir" diye. Kısacası benim sıkıntım Mahkememin esintileri....

Sizin 5,5 ay sürmüş ya Hacettepe'ye sevk ettiler demiştiniz onunla birlikte mi toplam 5,5 ay sürdü? Yeni bi gelişme var mı?
Bir de Emniyet savunmayı kaç günde verdi?

Son düzenleme:
ladybird

Hacettepe dahil 5,5 ay da yürütmeyi durdurmayı reddettiler. Egm yasal süre içinde savunma veyor. Vermekte zorunda yakşaşık 20-25 günde dönüş yapıyor mahkemeye.

Benim dosya adli tatil sonrasına kaldı [emoji34][emoji34][emoji34]

Merhabalar.
Kaç aydır bekliyoruz. Ne zaman arasam dosyanız güvenlik komisyonunda deniliyor. Red kararı verilecekse de bu kadar bekletilmezki insan.

Mekatronix
Mahkeme dosyanız vs var mı? Yada sağlık raporuyla ilgili sıkıntınız?

Şahsımla ilgili herhangi bir kovuşturma dosyası yok. Raporun onaylandığını biliyorum.

Yok mu bir haber alan, hakkında yeni bir gelişme olan?

Davasıyla ilgili bir gelişme olan var mı?

Aradan geçen 11 ayın sonunda nihayet emniyet teşkilatına atanmasının uygun olmadığına dair bir tebliğ yaptılar.

Nereden yazdık bu egm yi

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İdare mahkemesi benim atama reddini 1 Red 2 onayla reddetti. Bir üst mahkemeye kaldı işimiz. Artık hiç umudum kalmadı. Yazık emeklerine harcadığım paraya. Birde işimden ettiler beni. Allahlarından bulsunlar

tato78

Ya ben de yazmıştım EGM'yi, gelmemişti. Şans gülmüş bana haberim yok. Nasıl oldu peki? Karar yeni mi geldi elinize? Ben lehinize sonuçlanır diye düşünmüştüm.

Çarşamba sonuçlandı. 2 hakim emniyetin savunmasını birebir onamı. Bir hakim de şer koymuş

ladybird hayırlı olsun hocam sizi çok çabuk başlatmışlar ilk derece idare mahkemede direk kazanıp mı başlattılar yoksa bölge idare mahkemesinden sonra mı?

Üst Alt