Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emniyete atananların izleyeceği prosedürler nelerdir?

Bence herkes 15 gün içinde görev yerine gidip, SSK girişleri yapılacak bayrama kadar da idari izinli sayılacak. Çünkü her birimiz risk grubundayız. Tüm engelli memurlar şu an için idari izindeler. Bayramdan sonra da görevlerimize başlayacağız diye düşünüyorum.

tayin dilekçesi vermiş miydiniz? Atandığınız yerde mi yoksa ikamet ettiğiniz yerde mi başlayacaksınız?

Tayin talebinde bulunmadım atandığım yerde görevimi yapacağım

matheusus Antalya için tayin dilekçesi vermiştim, çok şükür Antalya'ya atandım. Bugün giriş işlemlerim yapıldı ve idari izne ayrıldım.

Öncelikle hayırlı olsun.Umarım bizim tebligatlarda bir an önce gelir.sizin unvan neydi?

hacklan hayırlı olsun. İnşallah bize de sıra gelir gerçi benim yolum daha uzun. Çalıştığım bakanlık hala muvafakatımı vermedi en az 1-1,5 ayım var daha...

bu muvafakkatname durumunu nereden takip ediyorsunuz bende aynı durumdayım.Ankarayı aradım evraklarınız kurumlararası muvafakkatname ıcın gönderildi dediler 1 hafta önce.Ama sonuc alamadım.

dnz35

Çalıştığın kuruma soracaksın ben egmye atandım muvafakat talep ettiler ne durumda diye...

Teşekkürederim sordum ama henüz bir evrak gelmedi dediler.Fakat ankara da kurumunuza gönderdik diyor.

Hangi kurumda çalışıyorsun. Üniversite yada belediye gibi kurumlarda çalışıyorsan personel birimine sor. Yok bakanlık olan kurumlarda çalışıyorsan bulunduğun ile değil bakanlık personel genel müdürlüğüne sorman gerekir.

Örneğin benim çalıştığım ildeki personel müdürlüğünün haberi yok, ben ankara personel genel müdürlüğü kurumlar arası atama birimine sordum 1 hafta 10 güne kadar cevap verilir dediler.

Arkadaşlar merhaba birkaç kişi tebligatı alınca ben merak edip sivil atamayı aradım bana henüz güvenlik tahkikatı belgemin gelmediği söylendi yani soruşturmam hala bitmemiş. Aranızda bu durumda olan var mı ve sizce bu durum normal mi?

Ben Ankara’yı aradım atama işleminiz gerçekleşti. Cuma günü bulunduğunuz ilin emniyetine gönderdik size haber gelecek denildi. Pandemi sürecinden dolayı askıya alınmış olabilir, endişelenmeyin

Merhabalar,Sehir disina cikabilmek icin atanmaya ait kagit istiyorlar ama telefonla tebliğ edilmesine rağmen kagit olarak elime ulasmadi tabi araya sokaga cikma yasagi falanda girince 7 gun gecip gitmis olacak. Acaba Postayla tebligat eline ulasan oldumu ?

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun bana da kağıtla tebliğ edilmedi ama ben şehir dışına çıkmak için izin verilen kurula gidip beni arayan kişiyle görüştürmüştüm beni arayan kişi kurula belgeyi göndermişti o zaman izin verdiler

S.YAGİZ

Bulunduğun ilin valiliğinden soruşturma belge nosunu öğren öyle sor. Banada aylarca gelmedi dediler. Sonra anlaşıldıkı sisteme işlenmemiş

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba, bugün hala haber alamadığım için önce İstanbul il emniyeti aradım ve 17 nisanda tebliği ilçe emniyete gönderdiklerini belirttiler, ve ilçe emniyete gidip imza atıp tebliği aldım en yakın zamanda gitmemi söylediler. Karantina sürecinden dolayı. Hala haber alamayan varsa önce, Ankara’yı sonra da il emniyet ile iletişime geçsin bir an evvel.

aradığın numarayı paylaşır mısın ?Ben ankarayı aramıstım hiç bir sorun yok evraklarınız kurumunuza gönderildi denilmişti.Fakat kuruma hiç bir evrak gelmemiş.Bende arayayım numarayı verirseniz?

İkamet ettiğiniz il emniyeti arayın lütfen. İstanbul il emniyet ise,0212 636 13 97 ile iletişime geçebilirsiniz. Onlarda sizi ilçe emniyete yönlendirecekler

dnz35

Hangi kurumda çalışıyorsun daha önce sordum ama bana cevap vermedin. Bence çalıştığın kurumda ya aradığın yer bilmiyor yada yanlış birimi arıyorsun.

Bugun ben kendi çalıştığım kurumu aradım telefona bakan seninle ilgili belge yok dedi. Nasıl yok dedim geçen hafta geldi dediniz cevap verip yolladınız mı dedim. hımm bi daha bakayım dedi evet dedi içişleri bakanlığı emniyet genel müdürlüğüne bilgisayar mühendisi olarak geçecekmissiniz daha işlemleri devam ediyor dedi. konuşmanın geri kalanını yazmayayım çünkü acayip sinirlendim yani demem o ki bence bir daha konuş yazılmış diye eğer yine yok derlerse egm yi tekrar ara kendi kurumumla konuştum evrak gelmediği söyleniyor de bakalım ne diyecekler.

Seninle benim evrakımı çalıştığımız kurum tebliğ edecek egm den tebliğgat yapılmayacak yani biz diğer arkadaşlar gibi değiliz il emniyeti arasan birşey öğrenemezsin.

Banada telefonla gecen pazartesi teblig edildi daha sonra il disina cikmak icin izin gerektiginden buradaki arkadaslardan tavsiye alip tekrar beni arayan arkadasa durumu anlattigimda ise tamam atanma evraki gonderecegim ama gelmene gerek yok simdi gelirsen bosa gelirsin bizden haber bekle gibi seyler soyledi,ben israr ettim yanlis anlasilma olmasin ben zaten gecen hafta sizinle konustum 14gun icinde gelmeniz gerekiyor dediniz dedigim halde sen gelme erken olur bizden haber bekle dedi israrla, ama aksi halde 14 gun gececek durduk yerde sikinti yasarim dedim oda merak etme 14gunu gecirmeyiz dedi. Zaten cumada tatil olsa surda kaldı 2 gun kafam allak bullak oldu. Acelesi oldugu icin net detayda alamadim senin atanacagin sube daha belli degil girisin suan yapilmaz gibisinden bişey soledi polis degilimki ben tek bi sube var insaat emlak dedim. Boyle bi durumla karsilasan varmi ?

ben marmara üniversitesinde çalışıyorum fakat gelen giden evralar ebys sistemine kayıt ediliyor orada öyle bir belge yok gelmemiş dediler.Ne yapacağımı şaşırdım ya

Bugun ankara kurumlararası nakil atama birimi ile görüştüm. 14.04.2020 tarihinde yazıyı ptt ile kurumuma gönderdiklerini söylediler fakat kuruma henüz ulaşan bir evrak yok.Ben kurumum olan marmara üniversitesi yazı işleri (gelen evrağı ebys ye )işleyen birim ve personel daire başkanlığı ile görüştüm hakkımda gelen hiçbir evrağın olmadığı belirtildi.

dnz35
Anladım hocam posta olunca uzun sürmüştür. malum birde pandemi süreci olunca daha da uzadı.

Ben Dün itibariyle görev alacağım kuruma gidip belirli prosedürleri imzaladım. Pazartesi işe başlayacağım, pandemi sürecinden dolayı dilekçe verip izne ayrılabiliyorum ama şu anda da buradan dönmek daha riskli olduğundan ev tutup yerleşeceğim. Hepimiz için çok zor bir dönem oldu bu dönem o kadar bekletilip, pandemi sürecine denk gelmek her şeyi allak bullak etti umarım karşılacağımız ilk ve son sorun olur🙏🏻

Çok teşekkür ederim en kısa zamanda sizde başlarsınız inşallah

Öncelikle hayırlı olsun işe başlayınca neler yaptınız kendinizi tanıttınız mı kurumdakilere
Danışan geldi mi hiç biraz bilgi verir misiniz

Üst Alt