Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben ettim arkadaşlar belki siz biliyorsunuzdur ama ben ankarada dikmendeki emniyet müdürlüğüne götürdüm orası değilmiş içişleri bakanlığının içinde personel daire başkanlığı varmış oraya götürüyorsunuz
Ulan en büyük hayalimdi emniyet yada TSK ya teknik eleman olarak atanmak Allah kahretsin ben ne bahtsz ne şanssız adamım ki bizim kısmetimiz mi bağlı beee...
Anayasa Mahkemesi ''güvenlik soruşturması'' kararını inceleyin. Atandıysanız bu sizin hakkınızdır. Hiç bir kimse ve kurum sizin anayasal çalışma hakkınıza, keyfi ''güvenlik soruşturması'' gerekçesi ile engel olamaz. Olumsuz bir durumda hukuki haklarınızı sonuna kadar aramanızı salık veririm.
Zzzjhf
Parmak izi ve mal bildirimi hakkında bi bilgim yok bana bi bilgide verilmedi sadece 1-2 ay sürer en az dediler şubat sonu tekrar aramayı düşünüyorum
sabah ankaradan değil yaşadığım ilin emniyetten aradılar personele gittim mal beyanımı verdim olay yeri incelemeye gönderdiler orayada parmak izi verdim. Ben kimseyi aramadım daha ama sağlık raporları için haftaya aramayı düşünüyorum...
Merhabalar...
Bugün beni de arayıp hayırlı olsun deyip mal bildirimi ve parmak izi için çağırdılar. İşe başlamak yakın mıdır yoksa daha süreç yeni mi başlar?
Ben Ispartada çalışıyorum afyonda çalışmak istedim. Bilgisayar Mühendisi olarak atandım. Güvenlik soruşturması parmak izini verdikten sonra başlıyor çok problem etmenize gerek yok ben defalarca güvenlik soruşturması geçirdim kendinizi biliyorsanız herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
Şimdi soracaksınız neden defalarca geçirdin diye eşim polis evlenirken geçirdim adalet bakanlığına normal kpss ile atanmıştım o zamanda geçirdim. sonra 15 temmuz süreci sonrası yine geçirdim allaha şukur hala çalışıyorum devlet memuruyum şimdi emniyete atandım tekrar geçirecem.
Önemli olan sağlık raporunun Sağlık Daire Başkanlığı tarafından onaylanması geçen sene ve daha önce atananlar eksiklik veya başka sebeplerle raporu tekrar yeniden aldılar. Yenileme işlemi en az 1 ay uzatır atanma sürecini.