Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en son okuduğum ve defalarca okuduğum Roman Benim Adım Kırmızı.. ve öle sanıyorum ki daha biçok kez okuyacaağım tarih ancak bu kadar masalsı betinlelerle ifade edilebilirdi.Birçok insan bu kitaba başladıklarını fakat bitiremediklerini sıkılıp fırlattıklarını ifade ettiler. Onları anlamıyor değilim.Bence bir zeka pırıltısı kitap

Khaled Hosseini__Bin Muhteşem Güneş

Mustafa Armağan - Kazım Karabekir'in Gözüyle Yakın Tarihimiz

Hz Ali Muaviye çatışması Oral ÇALIŞLAR

İki Cami Arasında AŞK - Mürvet Sarıyıldız

Son zamanlarda yaşadıklarım üzerine okuduğum bu kitap bana pes etmemeyi ve Aşk uğruna şaheserler yapılabileceğini anlamaya başladım...
Derinliklere attığım sevda tekrar yüzeye çıkmaya çabalıyor ...

bu ara Burak Özdemir'in Levh-i Mahfuz'unu okuyorum

Kitabı mı bitirdim :))
Şimdi " Aşkın Gözyaşları - Tebrizli Şems (Biyografik roman) - Sinan Yağmur" okumaya başladım...

OKUMAK GÜZELDİR

Mıchael Baıgent____ Tarihteki en büyük sırın açığa çıkışı. İsa Yazmaları...

Mürvet Sarıyıldız-İki Cami Arasında Aşk

RAY BRADBURY- Fahrenheit 451

Kitabı adını veren Fahrenheit 451 kitap kağıtlarının yanıp tutuştuğu ısı derecesidir.Gelecek bir zamanda geçen bir kitap.İtfayeciler yangın söndürmüyorlar yangın çıkartıyorlar. Hortumları içinden su değil gaz püskürtüyorlar. Kitap okumak yasak ve evinde kitap bulundurulanlar evleri ile birlikte yakılıyorlar. Ve kitaplar yakıldığı için insanlar bulabildikleri, okuyabildikleri kitapları ezberliyorlar . Bir nevi yürüyen insan kitaplar :) Eziyet bitip totaliter rejim bittiğinde insan kitaplar tekrar bir aray gelerek kitapların tekrar yazılmasını sağlayacaklar .
Konusu güzel, anlatımı güzel, tavsiye edilir.

zBK345028DG397_250.jpg

En son elif şafağın firarperest kitabını okudum .çok beğendim denilemez.

Aykut Oğut - Evrenden Torpilim Var

Kişisel gelişim üzerine sohbet havasında yazılmış güzel bir kitap...

Aşk gibi Aydınlık Ölüm gibi Karanlık (Ronî Mîna Evîne - Tarî Mîna Mirinê )

Mehmed Uzun.

Zülfü Livaneli Serenad...(az kaldı)
Süper yazmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt