Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
en son okuduğum ve defalarca okuduğum Roman Benim Adım Kırmızı.. ve öle sanıyorum ki daha biçok kez okuyacaağım tarih ancak bu kadar masalsı betinlelerle ifade edilebilirdi.Birçok insan bu kitaba başladıklarını fakat bitiremediklerini sıkılıp fırlattıklarını ifade ettiler. Onları anlamıyor değilim.Bence bir zeka pırıltısı kitap
Son zamanlarda yaşadıklarım üzerine okuduğum bu kitap bana pes etmemeyi ve Aşk uğruna şaheserler yapılabileceğini anlamaya başladım...
Derinliklere attığım sevda tekrar yüzeye çıkmaya çabalıyor ...
Kitabı adını veren Fahrenheit 451 kitap kağıtlarının yanıp tutuştuğu ısı derecesidir.Gelecek bir zamanda geçen bir kitap.İtfayeciler yangın söndürmüyorlar yangın çıkartıyorlar. Hortumları içinden su değil gaz püskürtüyorlar. Kitap okumak yasak ve evinde kitap bulundurulanlar evleri ile birlikte yakılıyorlar. Ve kitaplar yakıldığı için insanlar bulabildikleri, okuyabildikleri kitapları ezberliyorlar . Bir nevi yürüyen insan kitaplar Eziyet bitip totaliter rejim bittiğinde insan kitaplar tekrar bir aray gelerek kitapların tekrar yazılmasını sağlayacaklar .
Konusu güzel, anlatımı güzel, tavsiye edilir.