Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşk Falcısı - Eileen Cook

Uzun bir ilişkiyi bitiren sevgilisini geri kazanabilmek için falcılığa başlayan bir kadının hikayesi..Hikaye bu ya sevgilisini geri kazanır ancak,başka birine aşık olmuştur bu arada..
İkisi arasında seçim yapmakta zorlanan bir kadının ilginç bir hikayesi..
Aşk zaten ilginç olmasa bu kadar popüler olmazdı:):):)

Kilim Tüccarı / Meg Mullins

İranlı bir adamın Amarika'daki yalnız hayatına bir kızın girmesini anlatan ilginç bir aşk öykü..
Aşkın,dini,dili yok dedirtecek kadar güzel,ama son her zamanki gibi hüsran..

Madam Floridis dönmeyebilir. Mario LEVİ

1920 Adana Ermeni Mezalimi Hatıraları

İlkokul arkadaşımın rahmetli dedesinin gazete köşe yazılarından ve tuttuğu günlükten derlenerek Türk Tarih Kurumu tarafından basılan kitabı.
Amerika'da yaşadığı için onun adına da satın aldım , ileteceğim.

Malesef ki kendi tarihimizi bilmiyoruz. Bize tarih filan öğretmemişler. İnanılmaz dehşet verici , insanlık adına utanç kaynağıdır bu Türk soykırımı. Hunharca yapılan katliamları okurken gözyaşlarımı tutamadım. Kelimeler kifayetsiz. Nefretle kınıyorum !
Nur içinde yatsın bütün milli mücadele kahramanları.

Tarihimize sahip çıkıp , okuyalım.

Hayalimdeki Aşk / Erin Quinn

Fantastik bir kitap..Hoş,eğlenceli,gizemli,ilginç bir kitap..
Zevkle okuduğum ilginç bir kitaptı...

Arkadaşlar bir gazete Türk ve Dünya Klasiklerini verdi, vermeye de devam ediyor.Ben de kuponları tamamlamaya çalışıyorum. Uzun süredir, klasikleri okumak istiyordum. Bu sayede hem kitapları tamamlama imkanı buldum, hem de okumaya devam ediyorum.
Balzac ''Otuzunda Kadın'' ile başlamış bulunuyorum.

Sodom ve Gomore Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU

Yarınlar İçin / Sandra Brown

Çapkın bir adam bir gün imkansız bir kadına aşık olur..Aşkı için mücedelesi çok hoş..
Hayat kısa ve hayatımı seninle ömür boyu birlikte yaşamak istiyorum diyen biraz kaba,mücadeleci ve romantik bir adamın güzel bir hikayesi...

olasılıksız Adam Fawer
tavsiye ederim sürükleyici bir kitap.

Ayn rand, "Yaşamak istiyorum".

henüz okuyorum, SInavdan sonra tamamını bitirmek niyetindeyim.

Kadın Psikolojisi / Psikiyatrist Nevzat Tarhan

Kadınları ataerkil kültür ve dini açıdan inceleyerek o yönde verdiği tavsiyeleri ile değişik bir bakışaçısı sunuyor..

Kutup -- Tarık Dursun K

İçimizde bilinmeyen bir yere gizlenmiş, en zayıf anımızı gözleyen ve bizi kendi kendimizle bir an önce hesaplaşmaya oturtan kutup; yani, oldurulmayan, oldurulmasına izin vermediğimiz asıl kişiliğimiz midir?

Med-Cezir / Elif Safak

Elif Şafak'ın makalelerinin toplandığı ilginç bir kitap..

En Son Yürekler Ölür - Canan Tan...

Seni Karımla Aldatıyorum / Hümeyra Turan

Boşluk hissini doyuramayan ve eşini aldatan bir adamın çevresinde aşkın ve aldatmanın sorgulandığı bir kitap..

Othella, "Beğendiğiniz bedenlere hayalinizdeki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz,"diyor..Aldatmanın ve aşkın sırrı sanki bu kısacık cümlede saklı..

Ahmet Ümit'in Bab-ı Esrar' ını okuyorum. İstanbul Hatırası kadar sarmadı beni. Fantastik kurgu yüzünden sanırım :confused: Yine de bilgilendirci ve içimde tekrar Konya'yı görme isteği uyandıran bir kitap oldu.

Panorama __ Yakup Kadri KARAOSMANOĞLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt