Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Hangi Kitabı Okudunuz ..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İskender Pala - Babil'de Ölüm İstanbul'da Aşk

Senden Sonra
[SIZE=4]
[/SIZE]Her Şeyi Unutmak İçin Sevdim

İbrahim Kaya
Alter Yayıncılık
Nisan 2010, 96 Sayfa

Sevgili dostlar..... sizler için belki kırk elli dakikalık bir geçmişi olacak bu eserin. Belki okurken kendinizi bulacaksınız mısralarda, belki de alıp götürecek, sürükleyecek sizi mısralar başka diyarlara. Değişik iklimleri yaşayacaksınız beş on dakikalığına. Bazen eskilerden siyah beyaz karelerin bazen geleceğin umulmadık ümitlerinin peşine düşeceksiniz.
İnceden inceye süzüleceksiniz gönül sokaklarına, köşe başlarında sevgileri, ihanetleri, ayrılıkları, vedaları göreceksiniz mısraların mum ışığında. Gün boyu sıklıkla kullandığınız kelimelerin şiir içinde her zamanki anlamından farklı manalarla okuyacaksınız.
Kelime şehir yazacak siz gönül okuyacaksınız. Fırtınayı sevda, sevdayı mecnun, yağmuru sevgilinin gözyaşı, kaldırımı dost, mektubu veda, gökkuşağını hayal, bazı kelimelerde ise kendinizi okuyacaksınız. Aslında her kitap bir mektuptur alıcısının eline geçtiğinde.
Netice sevgili dostlar bende her insan gibi, sizler gibi gönül dünyasında kaybettikleri, kazandıkları olmuş, zaferleri ve yenilgileri, mutluluk ve hüzünleri yaşamış ve hissetmiş biri olarak, önceleri yazmak şimdi ise siz değerli okurlarla paylaşmayı seçtim. Sürç i lisan edersek affola.
Sıkıntıların paylaştıkça azaldığına, sevinçlerin paylaştıkça çoğaldığına inanarak…

Stephanie Meyer - Şafak Vakti (5. kitap da yoldaymış çok sevindim GECEYARISI GÜNEŞİ)

Turgut Özakaman'dan Diriliş ve Şu Çılgın Türkler'i okudum. Şimdi aynı yazarın Cumhuriyet adlı kitabını okuyorum.

Türk Kurtuluş Savaşını anlamak için bunları okumak iyi olur. Anlatımıda sizi sıkmıyor.

açlık oyunları serisinin son kitabına geldim. biraz cocuksu geldi de nese 2 kitabını okuduk sonuncusunu okumazsak olmaz..

osman aysu yazar ve aşkı
sır duvarları kadar heyecanlı değildi

Günaydın

yazar Canan Tan ınn PİRAYE adlı romanını okudum tavsiye ederim...

gizlenecek bir yer
trezza azzoparti

tesedüf aldım elime yine engelli küçük bir kız cıktı karşıma.sol elini yangında kaybediyor.muhteşem bir cümle:
iyi kolumu gösteriyorum.sanki diger kolum kötü ve suclu gizlenmesi gerekiyor...

ayşe kulin birgün
diğer kitapları gibi tavsiye edebileceğim bir kitap

rüzgarlı bayır-emily bronte(bence başkada kimse okumasın:) tavsiye edemiyorum yani )
Şah&Sultan(çok güzel bir kitap.kesinlikle okunmalı)

Sibel....hekimoğlu ismail...
30 yıl sonra yazılan roman...

nermin bezmen kurt seyit ve murka
okumak isteyenler önce kurt seyit ve şura yı okumalılar.
bu kitabın devamı kurt seyit ve murka
yaşanmış gerçek iki roman

Gün Olur Asra Bedel Yazarı,Cengiz Aytmatov ben beğenerek okudum tavsiye ederim.

Anne Rice-Vittorio

Fantastik edebiyatın en sevilen kötü karakteridir vampirler.Vittorio nasıl bu hale dönüştüğünü acı çekerek anlatıyor.İnançlı bir insanken nasıl bir kan emici olduğunu ve 500 yıllık yaşamının başladığı o dönüşüm anlarına kadar ki sürecine tanık oluyorsunuz.Sürekli dua ediyor kötülüğün ondan uzak durması için en sevdiği ressamın resimlerinde sürekli melekleri görmek istiyor onları gördüğünde ruhu huzur buluyor ama aşık oluyor ve sevdiği vampirinde ruhunu kurtarmak için sadece onu hayatta bırakıyor ama vampir doğası ruhunu arındırmak istemez ve Vittorio nasıl olduğunu nalamadığı bir tuzakla kendini karşısında olduğu,insanlığı onlardan kurtarmak için yeminler içtiği vampirlerden birisi olarak bulur.İçinde hala bir insan ruhu vardır ama artık kanla beslenmektedir ve sonsuz bir acıya mahkum edilmiştir ruhu ve hala melekleri görmektedir...

necip fazıl ilim beldesinin kapısı haazreti ali
kitap hz.ali a.s.nin biyografisi

Canan Tan > Yüreğim Seni Çok Sevdi
Canan Tan> Piraye

3 günde üst üste okuduğum tek kitaplar. Pirayeyi elimden düşüremedim.Bayanlara şiddetle tavsiye ederim :)

Susanna Tamaro..Yüreğinin Götürdügü Yere Git .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt