Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En Son Kim Yazar(🍔🥮🍰🍩)

Hocam cansın 🙏

Aslında var ya şu anda helva olsa ne güzel olurdu

Yaz helvası diye Bi helva var cevizli falan güzel

Neyi kutluyorsunuz hocam, helvalar cipsler kola Fanta da ben getireyim mi

Helvaları biz ölülerin arkasından yiyoruz kutlama amaçlı değil 🙏

😀 yapcam demedim ki ben yancıyım hocam kadrolu yancı 😀

Valla neyi kutladığımız bilmiyoruz bulut bira ısmarladı biranda gelişti tüm olay

Bulut bira ısmarladıysa yanında helva pek gitmez, sonra şeker yükseldi diye acili boşa meşgul etmeyelim,

Ölen kimse Allah rahmet eylesin, az yaşa çok yaşa akıbet gelir başa.. iyi birisiydi Allah rahmet etsin diyenler olacaktır rol gereği çok sıkça görüyoruz.

Bi ara dilhun da vardı ben bira içmem benim hakkımı sen iç dedi bana gitti 😀

@Bulut25,
Bulut bira ısmarlıyorsun hiç haberimiz yok, ama helva ile gitmez yanına tuzlu fıstık al 🙂

En güzeli biz buluta misafirliğe gidelim belli eli açık 😀

Bizde acı üzerine tatlı yemez, sonradan uydurma ritüeller gereği komşulara dağıtılır ölen için hayrına.

Birisi öldü diye helva yemek acıyla tatlı ikisi birbirine zıt bir durum, bunu yiyebilen varsa bayağı bir rahat bir insan olmalı

Hocam ne yaptın ya adam bir daha siteye girmeyecek

@OğuzHan112, teşekkür ederim ben öyle bir insanım 🙏

@OğuzHan112, ama burada biz şakalaşıyoruz lütfen ona uygun insanları değerlendirirseniz sevinirim biraz ağır oluyor sanki. Size uygun değilse sohbete katılmayabilirsiniz.

Üst Alt