hakko.0101;
Binmek bilip bilmeden atıp tutmak. sahip olmak o araçla ilgili tecrübe edinmek. fark bu.
Ben ortaya bakımda değişenleri kalem kalem yazdım. buyur sende benzinliye göre dizele fazladan ne işlem yapılıyor benzinli aracınızın bakımda değişenleri yazın öğrenelim.
Hyundai küçümseyerek komik durumlara düştüğünüzün farkında bile değilsiniz. küçümsediğiniz araç euroncap çarpışma testlerinden. polo, corsa, fiesta, göre daha yüksek puan alarak geçti.
Ne hyundai eski hyundai, ne de dizeller eski dizel. siz bilgi konusunda 90lı yılların teknolojisinde kalmışsınız.
ismayil;
Kavga yok neden olsun forum bilgi alışverişi yapılan yerlerdir. ben sıkılmadan bilmeyenlere her türlü konuda bilgim doğrultusunda öğretirim.
Bütçeniz varsa dizel alırsınız yoksa benzinli alıp kullanırsınız. parasını çıkartmak için şu şu kadar km yapmak gerekiyor demek yersiz saçma.
bir aracım vw diğeri hyundai servislerin nasıl kazık atmaya çalıştığını çok iyi bilirim. bu dizel veya benzinli olmasına gerek yok. bilgiden yoksunsanız servis 200 lira sırf işcilik alır yine kazığını atar önemli olan pazarlık yapmak en iyi fiyat veren servise gitmek.
Bilgi paylaşımlarımızı ve deneyimlerimizi okumak isteyenler buyurabilir 300 kişiyi aşan bir grubuz. 4 yılda 368 sayfa deneyimlerin paylaşıldığı bir konu.
HYUNDAİ i20 KULÜBÜ 1. NESİL (207 ÜYE) 2. NESİL (111 ÜYE)