Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

En ucuz dizel otomatik vites araç hangisidir..?

efekt;

Aynen yeni nesil çoğu araçta sıkıntı fakat chevrolet kullanıcıları çok sorunlar yaşadı sürekli ikaz lambası yanması, yağ yakması, teklemesi vb. lpg zaten motorun ömrünü iki katı götüren bir yakıt. atıyorum benzinle kullanımda 300bin ömrü varsa lpg ile 150bin ömrü var. kuru yakıt daha fazla ısınmaya neden olmaktadır.

Arkadaşlar ikinci el araç da alınmaz ancak tanıdık briri olursa belki ben şu an en son reno clio 4 1.2 turbo 120bygir benzinli otomatik bekliyorum temmuzda cıkacak çıkış fiyatı ful 44500 bana maliyeti kaç olur acaba ödv mtv indirimiyle araç hakkında ve indirim hakkında önerilerinizi bekliyorum...

bu araca tekerlekli sandalye sığıyor mu?

Merhaba arkadaşlar

Bende chevrolet aveo 1.3 dizel LT 2012 modeli var. Arabada birtek sanrouf yok, ful dolusu birde otomatik vites değil. Çok güzel bir araç, normal gidersen bir depo mazotla 46 lt. ile 950 km. yol yapıyor. Arabaya binmek için alacaksanız hiç düşünmeyin derim. Tek korkum ileride satarken 2. eli nasıl olur bilemem. Ben çok memnunum. Saygı ve sevgilerimle hoşca kalın.

Merhaba arkadaşlar

Bende chevrolet aveo 1.3 dizel LT 2012 modeli var. Arabada birtek sanrouf yok, ful dolusu birde otomatik vites değil. Çok güzel bir araç, normal gidersen bir depo mazotla 46 lt. ile 950 km. yol yapıyor. Arabaya binmek için alacaksanız hiç düşünmeyin derim. Tek korkum ileride satarken 2. eli nasıl olur bilemem. Ben çok memnunum. Saygı ve sevgilerimle hoşca kalın.

Son düzenleme:
türkiye de zaten 0 chavrolrt satılmıyor 1 yıldan beri piyasadan çekildiler

2015 model dizel araç almayı düşüniyorum.bütçem 40 bin tl olup özel donanım aparat olarak gaz fren elde olacak şekilde kullanacağım.şanzımanı sağlam marka otomobil hangisi olabilir görüşlerinizi ve tercübelerinizi yazarsanız seviniriz selamlar

yahu tundura yazmak için yazıyorsu böyle olmazki ama bugün türkiye pyasasında birçok seçenek var skoda wosvagen opel Toyota kia bunların yakıt ortalaması 3 aşşaga 5 yukarı aynı bütçe ve engel durumuna göre 16 ve 14 modelleri önerebiliriz hangi aracı alırsanız alın şanssızlık yaşamazsanız 5 yıl büyük bir sorun yaşamazsınız "

Genelde okuyucuyumdur.Ama cevap vermeden duramayacağım.sırf laf olsun diye bu kadar sallamak başka bişey.Araba,motor,dizel,benzinli kafadan bitiriyorsunuz bilgilerinizle :p.Yanlış bilgiler verip sonra başkalarınıda yanlış bilgilendirmek doğru değil.Yok 100 bin de bitermiş yok lpgı motor ömrünü yarı yarıya düşürürmüş yok şu markaların dizeli şöyleymiş.Sizin dandik çekildi dediğiniz chevrolet ve opel dizel motorları zaten fiatın multijet motorları.ona alınmaz diyorsunuz diğerine alınır diyorsunuz.Yok fiorino sert bi arabaymış.Ya arkadaşım sert derken kastın nedir.Açıkla soran arkadaşa ona göre değerlendirsin.Yada dur ben açıklayayım sanırım bunlar demek istendi.Fiorino ticari bir araç ve arka taraf makaslıdır.Normal binek otolar gibi bağımsız süspansiyon yoktur.Yani arka tekerlerden birisi çukura girdiğinde diğer tekerde etkilenir dolayısıyla araç ister istemez sallanır.Ayrıca otomatik vites sistemi robotize şanzumandır.Yani bildiğimiz düz vites.Tek fark vites değiştirmeyi bizim yerimize robot yapıyor.Dolayısıyla araç vites değişimlerinde biraz sarsıntılı olur.Ha bu sistem tam otomatik şanzuman kullanmış birisine göre rahatsız edicidir.Fakat bir çok kişiye göre sorun teşkil etmez.Ayrıca bu sistemi bir çok firma kullanır.
Fakat yukarıda arkadaşın bahsetmiş olduğu firmaların hepsinin sistemi farklıdır.hepsinin avantajı dezavantajı vardır.Sorunuz olursa marka model yardımcı olmaya çalışırım vites ömrü motor yakıt araçlarla alakalı her türlü soruya elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım.Saygılar

burası oto foruma dönmüş . herkez birbirinden şikayetci. yok sen şöyle dedin şu marka hakkında yok ben böyle dedim bu marka hakkında . birde marka fanatikleri var onlar başka bir vakka . arkadaşlar elektronik şans işidir . iyi marka arıza çıkarmaz diye bir kaide yoktur keza kötü marka arıza çıkarır diyede bir yorumda bulunulamaz . herkez kullandığı araba kadar bilir gerçeği gerisi ise duyumlardan ibarettir . piyasada kötü araba yoktur bunu herkez böyle bilsin . peki araba alırken neye bakacağız o zaman ? hiçbirimizin unutmaması gereken bir olgu engelli olmamızdır . işte buna bakacağız . öyleyse konuyu özetleyelim mi ?

1 ) öncelikle cebimizdeki paraya bakacagız ( sakın ha cebimizi zorlayarak marka fanatiklerine kanmayın )
2 ) alacagımız arabanın ihtiyaçlarımızı karşılayıp karşılamadığına bakacagız ( ihtiyaçlarımızı liste yapıp arabanın o özelliklerde olmasın degerlendirecegiz )

elemelerden sonra kalan seçeneklerin test sürüşünü mümkünse yapalım . başkalarının test sürüşü bilgileri bağlayıcı degil unutmayın biz engelliyiz onlar gibi araba kullanmıyoruz hatta ve hatta engelli başka arkadaşımızın sürüş testi bile bizim için yeterli değil çünkü bizim engellerimiz bile standart değil .

3 ) test sürüşünden sonra kullanımıza uygun olduğunu düşündüğümüz araçların yedek parça ve servis desteğini araştırmamız lazım . çünkü araç bizim elimiz ayağımız her arızada sürekli servise gidip günlerce bekleyemeyiz .
4 ) servis ve yedek parça degerlendirmemizde yaptığımız sonuçları alıp hangisine katlana biliriz hangisine katlanamayız buna karar verip aracı seçeceğiz

bu bizim seçeneğimiz olacak başkalarının seçeneği değil . başkaları seçmiş zaten .

markalara takmayın . elden çıkarırken zarar etmeme mantığına takmayın çünkü biz indirimli alıyoruz onlar çok para veriyor onların mantığı paradır bizimkizi ise kullanım olmalı zaten satarken 3 5 kuruş zarar etmemizi kullanırken rahatlığımızla tölere etmeliyiz . rahat kullanamadıktan sonra satarken iyi fiyata satmamızda bir anlam ifade etmez ( günü yaşamak en doğalıdır ) . bütün sıfır km araçlar 5 yıl boyunca fazla sıkıntı yaratmazlar kimsenin o iyi bu kötü sözüne inanmayın , en iyi araç benim olan ve kullanabildiğim araçdır bunuda unutmayın

saygılar

Üst Alt