Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
O bayanla evlendiniz mi peki ?Her zaman derim kendi engelinize yakin birini bulun herkesin akli bir karış havada özellikle engelli bayanlarin engelli erkeklerle evlenmek istememesi gibi . simdi sen engelli bir insanla evlenmiş olsaydın seni asla yüz ustu borç batağında bırakmazdı vicdani buna el vermez çünkü. Engelsiz biriyle evlenenler su sözümü unutmayın eğer Eşiniz fırsatını bulsa karşısına bir başka sağlıklı
Biri ciksa anında sizi hemen terkeder.
Dengeler eşit şartlar eşit olmalı yoksa yürümez. Benimle engelsiz ve benden daha küçük yasta olan bayanlar evlenmek istiyor. Neden mi evlenmiş boşanmış çocuğuyla yasiyor ama engelli değil bu bayanlar . simdi evlenip boşanmadan çocuk yapmadan neden beni bulmuyorlar da boşanıp çocuklu olduğunda arıyorlar bir düşünün hayat çıkar menfaat üzerine kurulmuş bir kumar bu saatten sonra kimse bu kumar masasına mantığı dışında oturmasın.
Bunu bol bol okuyun
Hayır sgurkan evlenmedim.
Ben engelli olmayan bir bayanla evlenmeyi düşünmüyorum. Benim engelim anlaşılmıyor ama evlenip boşanmış engelli olmayan biriyle de evlenmem.
Hayır sgurkan evlenmedim.
Ben engelli olmayan bir bayanla evlenmeyi düşünmüyorum. Benim engelim anlaşılmıyor ama evlenip boşanmış engelli olmayan biriyle de evlenmem.
Sgurkan ne alıyor pazardan malmi alıyor. Sonuç olarak kadın ve erkek birbirini alamaz bu cümle tr de çok yanlis kullanılıyor. Guzelse al gitsin. zenginse al afedersinde sen veya karşı cins isterse zaten gerisi gelir. Önemli olan sıcaklık ve güven hisetmen bu adamdan çocuk yapabilirim ileride sevebilirim çocuğumu ve beni korur kollar bakar diyorsan kaçırma fırsatı.
Herşeyi hayra yorun öncelikle. Herşeye rağmen bu gerçek olandır zaten ve de daha az acı çekmenizini sağlar. Sizden bir daha yok bulun farkındalığıyla ayağa kalkıp hayata sıkıca sarılın. Bu yaşadığınız haksızlığa inat tutunun sağlığınıza herşey bizler için ben sizi suçlamadım kuşkusuz karakteri zayıf biriyle bu noktaya kadar gelmişsiniz. Bu noktada biticek olması korkutmasın sizi daha iyi şekilde önünüzü açsın.