Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli biriyle engelsiz birinin evliliği olmuyormuş...

Hangi taraf sağlam olursa genelde terk eden o taraf oluyor.

Ne kadar gereksiz uzatmışsınız bana göre de bir kadın sinsi + menfaatçi + bir de çirkinse ve aynaya bakmaktan acizse ondan uzak duracaksın sana sadece zarar verir.

Son düzenleme:
Bir kadından darbe yemişsin galiba

swcos

Yok henüz bir darbe yemedim sadece 10 yıldır genellikle bekar ve sorunlu kadınlarla çalışmak zorunda bırakılıyorum,
dünyanın en zor işi, keşke bir mühendis teknisyen vs... olsaydım adamlarla çalışsaydım.

Konuyu açan kişi yanlış kişi ile birlikte oldu ise herkesi öyle sanması saçma olmuş ! Hayatlarını mutlu şekilde devam ettiren sayısı oldukça çok !

Hepimiz geçmişte yanlış insanlarla birlikte oluyor sorun yaşayabiliyoruz

Önemli olan dün dünde kalmıştır .

Yüzümüzü geleceğe dönmemiz gerekir .

Hayat devam ediyor :)

Konu 2015 de açılmış 4 eğer takip ediyorsa konuyu açan 4 yıldır konuyu tekrar tekrar hatırlatıyorsunuz maşallah..Helal olsun :D

Salim bey koptum ya 😂😂harika bi yorum bence atlatmıştır hanımefendi zamanla taşlar yerine oturur

Siteyi takip ediyorsa tabi :)

Bu mantıkla düşünürsek; engelsiz kişiler de ayrılıyor. Demek ki engelsiz evlilikler de olmuyor.

Sevmeye bakın arkadaşlar. Sevince, gönül engel tanımaz.

Ha yok ben maddi çıkarlar (güzellik, para, makam) derdindeyim derseniz, sonuçlarına katlanırsınız.

selda hanım genelleme yapacak kadar kişi tanımış mı

Benimde boşanma sürecim başladı. Eşim sağlıklı tam 17 senemiz geçti. Psikolojik olarak bittim. Evlensen bir dert evlenmesen ayrı bir dert işin var. Kamuda 10 yıldır çalışmaktayım. Allah kimseye yaşatmasin. Bundan sonra Allah hayırlı insanlar nasip etsin.

atlattım merak edenlere duyurulur 3 yıl önce baslayan engelsiz biriyle hayat yolculuğuna çıktım

Geçinemeyip ayrılanlar her bahaneyi engelinde aramasın lütfen.
İşitme kaybım var, eşim tamamen sağlıklı. 24 yıllık evliyiz, 23 ve 17 yaşlarında iki oğlumuz var.

sleeping beauty
Sizi çok iyi anlıyorum, haklısınız da, psikiyatrik rahatsızlıklarda bu biraz daha zordur.
Ancak burada konu engelli ile sağlıklı insanın evliliği.
Ruhsal bozukluklarda iki engelli evliliğinde de aynı, hatta daha fazla sorunlar olacaktır.

sleeping beauty
Görselliği ön planda tutan en baştan evlenmez zaten.
Bu, yürümeyen evliliğe sebep olarak gösterilemez.

evlenebilir sorun yok doktora sordum karsi taraf kabul ederse sorun olmaz dedi ama mutlaka durumunuzu karsi tarafa bildirim dedi doktor çünkü çünkü evlilik sirasinda doktor muanesinden geciyuosunuz diye biliyorum benim arkadaş im doktor muanesinden geçti çünkü bende afyon sandikli köyünden yasiyorum. evlenecek biri bulamadim 1.67 boy 130 kilo 36 yasindayim

Üst Alt