bilgi kirliliği var.
Sen söyle o zaman
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
bilgi kirliliği var.
cem kücükte engelli ayliklarinin iki katı oldugunu söyledi
sanki şuan cok iyiyizde yaşamadan bilemeyiz yaşamak gerek değilmi yoksa havada ucuşan onca haber laf varken
@Niloya şu an refah içinde herkes dimi ülkenin bu hali batmış değil? Yahu sizin evinizin feturalarından, dışarıda ki fiyatlardan haberiniz mi yok? Yoksa aylık 20-30 bin lira falan geliriniz var diye ırgalamıyor mu?
Arkadaşlar ne kadar doğru bilemiyorum ama akşam haberturkte enine boyuna programında cem kücükte engelli ayliklarinin iki katı oldugunu söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum
Cumartesine denk geleni cuma pazar gununr denk geleni pazartesi alabilirsin ama cok lazimsa gece 12 den sonra halk bankasi vakifbankası ptt atmelerinden cekebilirsin.Engelli ayligimi ayin 9 unda aliyorum pazar gunune denk geldi ayin 9 u az once ptt kartımı matike taktim yatmamis bugun cekemicek miyim acaba ya da yatar mı bugun
E devlette ödemeniz hazırdır yazıyor...
Sizin gibi düşünenler yüzünden bu haldeyiz zaten akp ve akpliler yüzünden ne çekti memleket yazık umarım tez vakitte kurtuluruz
tolg@ gazmı fazla aldın ne aldın anlamadım kardeşim seni ne düşünürsen düşün hangi partı tutarsan tut ne halt yersen ye azıma gelenide sölemiyorum ne yersen ye banena partılerden ondan bundan sen hakl ne durumda ona bak olum onla bunla partilerle uğraşma önce halka bakki orası sana söyler
Arkadaşlar burası siyaset konuşulacak yer değil bence!
Konunun siyasi boyutunu konuşmak için ayrı bir konu-forum açılmalı diye düşünüyorum.
Bu bizim engelli maaşı ve evde bakım aylığı zam konusu hâlâ tam olarak netlik kazanmadı?
%2.5 artı zam geldi mi?