Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı 2022 yılında ne kadar olacak?

Sessiz Dünyalı Vakiftaki calişanlar hicbirimiz kadar bilmez..ne kadar maaş aliyorsaniz..uzerine yuzde 30.5 ekleyin işte temmuza kadar o maaşi alacaksiniz..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar ne kadar doğru bilemiyorum ama akşam haberturkte enine boyuna programında cem kücükte engelli ayliklarinin iki katı oldugunu söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum

Anlamadığım nokta emeklinin memurun maaşları kademe kademe söyleniyor neden engellinin alacağı maaş hiç bir yetkilinin ağzından net bir şekilde söylenmez anlamadım

hemofili engelliler kimin umurunda? Bütün siyasetçiler çıkıyor seçimi kazanırsak şöyle yapacağız böyle yapacağız diyorlar ama hiçbirinin ağzında engelliler ile ilgili tek bir vaad yok niye? Çünkü seçmen olarak bile görmüyorlar bizi. Hepsinin canları cehenneme samimiyetsiz mendeburlar.

Saadet34 Ağam bizimle eğleniyir...

agam-bizimle-egleniy_778203.png

benim görüşürüm iyi parti ve chp kazanırsa emekli maaş engelli maaşı dul yetim maaşları baya yüksekcek hatta secim vaadlerinde öncelik emekli ve engelliler maaş konusunda

aykut35

Yalan kardeşim inanma adamların videoları var hâlâ yalan söylüyorlar kendi dediklerine kendileri bile inanmıyor akp nin iktidarı gidecek ama chp de gelmesin tahminim akp de chp de %25 civarı oy alır bakalım boşta kalan oylar kime gidecek yeni partiler bir ittifak kurarsa büyük ihtimal onlar alır %35-40 civarı oyu.

Ayın 9 su maaş alanlar varmı hafta sonuna pazara denk geldi çekenler haber edebilirmi

Engelli ayligimi ayin 9 unda aliyorum pazar gunune denk geldi ayin 9 u az once ptt kartımı matike taktim yatmamis bugun cekemicek miyim acaba ya da yatar mı bugun

E devlette ödemeniz hazırdır yazıyor...

pokemon

Yarın alabilir siniz bugün hesaba geçmez. Ptt kurum ödemelerine bakarsanız yarının tarihi vardır.

Teşekkürler.

Yüzde 80 engelliyim yarın ne kadar alıcam normalde 991 lira alıyordum zamlı ayligi bu ay mi alicaz yoksa onumuzdeki ay mi yani şubatta mı

pokemon

Yarın aynı miktarı alırsınız. Şubatta hem bu ayın farkı hem zamlı maaş..

pokemon
Pazara denk geldiği için yarın alırsın

Onlar gelirse sen bırak yükselmesini kökünden kaldirirlar

Niloya

Akp ve mhp var şuan ülke zaten battı.
Tek kurtuluş FATİH ERBAKAN YENİDEN REFAH PARTİSİ

Niloya şu an refah içinde herkes dimi ülkenin bu hali batmış değil? Yahu sizin evinizin feturalarından, dışarıda ki fiyatlardan haberiniz mi yok? Yoksa aylık 20-30 bin lira falan geliriniz var diye ırgalamıyor mu?

@aykut35

İyi parti chp gelirse Türkiye batmış demektir!
sanki şuan cok iyiyizde yaşamadan bilemeyiz yaşamak gerek değilmi yoksa havada ucuşan onca haber laf varken

aynısını sanada söylerim musty35 yaşamadan bilemeyiz senin görüşündür benim görüşümdür.

@Niloya şu an refah içinde herkes dimi ülkenin bu hali batmış değil? Yahu sizin evinizin feturalarından, dışarıda ki fiyatlardan haberiniz mi yok? Yoksa aylık 20-30 bin lira falan geliriniz var diye ırgalamıyor mu?

@Niloya şuan saten göstermek istediklerini görüyor ve birde kendince görmek istemediklerini görüyor o yüzden durumu iyi yada kötü sosyal cevrede gezen ve dolaşan brisi olarak hicte orta durumda değil ortam .

Arkadaşlar ne kadar doğru bilemiyorum ama akşam haberturkte enine boyuna programında cem kücükte engelli ayliklarinin iki katı oldugunu söyledi ama ne kadar doğru bilemiyorum

Engelli ayligimi ayin 9 unda aliyorum pazar gunune denk geldi ayin 9 u az once ptt kartımı matike taktim yatmamis bugun cekemicek miyim acaba ya da yatar mı bugun

E devlette ödemeniz hazırdır yazıyor...
Cumartesine denk geleni cuma pazar gununr denk geleni pazartesi alabilirsin ama cok lazimsa gece 12 den sonra halk bankasi vakifbankası ptt atmelerinden cekebilirsin.

Arkadaşlar burası siyaset konuşulacak yer değil bence!
Konunun siyasi boyutunu konuşmak için ayrı bir konu-forum açılmalı diye düşünüyorum.
Bu bizim engelli maaşı ve evde bakım aylığı zam konusu hâlâ tam olarak netlik kazanmadı?
%2.5 artı zam geldi mi?

tolg@ gazmı fazla aldın ne aldın anlamadım kardeşim seni ne düşünürsen düşün hangi partı tutarsan tut ne halt yersen ye azıma gelenide sölemiyorum ne yersen ye banena partılerden ondan bundan sen hakl ne durumda ona bak olum onla bunla partilerle uğraşma önce halka bakki orası sana söyler

tolg@ gazmı fazla aldın ne aldın anlamadım kardeşim seni ne düşünürsen düşün hangi partı tutarsan tut ne halt yersen ye azıma gelenide sölemiyorum ne yersen ye banena partılerden ondan bundan sen hakl ne durumda ona bak olum onla bunla partilerle uğraşma önce halka bakki orası sana söyler

Ne diyon sen ya ak koyun koyunun bile faydası var sizin ne faydanız bu memlekete ak troller sizi

Arkadaşlar burası siyaset konuşulacak yer değil bence!
Konunun siyasi boyutunu konuşmak için ayrı bir konu-forum açılmalı diye düşünüyorum.
Bu bizim engelli maaşı ve evde bakım aylığı zam konusu hâlâ tam olarak netlik kazanmadı?
%2.5 artı zam geldi mi?

+ 2.5 resmi gazetede yayınlanmadan veremez

Üst Alt