Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı Temmuz'da artacak mı?

hasanturk1

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Memurlara emeklilere iyi zam geldi

şimdi ben şunu merak ediyorum temmuz ayında biz de zam alacak mıyız ?

kaç para zam alıcaz ?

hasanturk
iyi zam gelmiş derken gerçek enflasyonun %160 olduğu yerde emekliye yapılacak %35 40 arası zam sizce iyimi
sorununuza gelince evet sizinde yükselecek maaşınız

tayip erdoğan bu ayın 3 haftasında engelli maaşı zamları açıklanacak dedi.

yaşarrr

çok teşekkürler

memur zammına göre belli oluyosa biz de %35-40 arası zan alırız değil mi ?

hasanturk

%40 zam alınca zengin olmucaz %100 zam verse bile istediğimizi ne yiyebiliriz ne de gezebiliriz bu pahalılıkta

maaşlarına iyileştirme gelmeden önce 2500 tl alanlar zam alır ama maaşı 2500 altında olanlar alamaz. Nedeni 1500 yaptıklarında da aynısı olmuştu. He nasıl olur en düşük maaşı 3500 yaptık derler orası ayrı.. ama zam falan beklemeyin ben gibi 2500 e maaşı tamamlananlar..

zam alacağımız kesin yani değil mi ? yoksa hükümet inisiyatifinde mi

yüzde 40 zama göre dogru olabilir ama daha bir aylık eflasyon zamı temmuz 4 belli olduktan sonra acıklancak gerekli acıklama yapar arkadaşlar az daha sabır

Peki maaşlara zam olunca engelli aylıklarına da zam olursa temmuzdaki yatan aylıklar zamlı mu olur yoksa ağustosta mı yatar zamlı aylıklar?

Bizede bayram öncesi ikramiye vs yatar mı?

Temmuzun zammını Ağustos dA alınır 2 si bir olarak ikramiye olmaz

ya görende yüzde 35-40 zam alınca herşey güzel olacak hergün kötüye gidiyor ülke

turan1977

Çok haklısınız herşeye %100 zam yap sonra %40 verip bide zam veriyoruz diye övün

yine 3 kuruş zam verir bu hükümet, engellileri hiç düşünmüyorlar!

Temmuz 2022 vakıf aylığı maaşı sizce ne kadar olur?

Sevgili arkadaşlar malum temmuzda vakıf aylıklarına zam geliyor sizce ne kadar olur vakıf aylıgı

Acaba kaç olur ben de çok merak ediyorum

Bir sitede 1160 civari olacagi yaziyordu ama hic sanmiyorum tamam oda yuksek bir rakam degil ama bize onuda fazla gorurler diye dusunuyorum

Tekprens

Şimdiden %35 zam cepte. Haziran enflasyonu %3 açıklansa %40-69 oranındaki engellilerin aylığı 1200 lirayı bulur.
Yok, eğer TÜiK marifetiyle enflasyonun olduğundan düşük gösterilmesi sahtekarlığında daha da arsızlaşarak %1-2 açıklanırsa, hesap değişir tabi.
Ha bir de ekstra iyileştirme zammı eklenebilir olası erken seçim yatırımı için. 15 Temmuzda erken seçim tarihi açıklanacak diye bir kulis haberi dolaşıyor.

Engelli

Merhabalar şuan aldığımız engelli aylığı temmuz zammında artacak mı acaba bilgisi olan var mi

tb2nhf
Pardon bilmediğim için soruyorum, vakıf aylığı ne oluyor, engelli aylığından farklı mı

Losdy

Vakıflar genel müdürlüğünün verdiği engelli aylığıdır. sizin aldığınızı sosyal yardımlaşma derneği veriyor. bir de vgm nin verdiği bu engelli aylığı var. şu an 1475 lira veriyorlar. arkadaş ona ne kadar zam gelcek diye sormuş

yea

E vgm dediğiniz daha yüksekmiş, ona nasıl başvurabiliriz

Üst Alt