Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı Temmuz'da artacak mı?

Losdy

Bizzat gidip başvurmanız gerekiyor. Başvuru formu dolduracaksınız ve engelli raporunu götüreceksiniz. Oranın sistemi biraz farklı ama orda kontenjan sistemi var. Sizi sıraya alıyolar ve muhtaçlık durumu ortadan kalkanların maaşı kesildikçe sıranız ilerliyor. Sıra ilerlerken sıra puanı önemli. Benim engel oranım %40 olduğu için puanım düşüktü ve 14 ayda sıram gelip bağlandı. %80 olanlar avantajlı onlar 6 ay falan bekliyo. Tabi bu dediklerim tahmini süreler. Ne olacağı belli olmaz. Başvurmanız için öncelikle şu an aldığınız maaşı kestirmeniz gerekiyor çünkü iki maaşı aynı anda vermiyolar. Size link bırakayım inceleyin. https://www.vgm.gov.tr/faaliyetler/hayir-hizmetleri/muhtac-ayligi

Losdy
Eğer uzaksan Vgm sitesinde başvuru formu var onu indir doldur posta ile bulunduğun ilin bağlı olduğun vgm ye gönder ama her başvurana verilmez kontenjanı var .Eğer boşluk varsa şartlarında uygunsa bağlanır

2022 temmuz aylığı?

Temmuz farkı rakamı belli oldu mu acaba?

hasanturk

4 temezda beli olacak arkadaşlar yanlız kaşıkla verecekler kepçeyle alacaklar unutmayın ilk önce ekmekle zam gelecek

Bu ay market gıda vb. bütün zamları tutuyor marketler diye düşünüyorum. Tahminime göre enflasyonu %40 üstüne çıkarmamak için uğraşıp yuvarladık diyerek %40 zam yapılabilir. Veyahut en fazla olacağı 40-43 arası bir şey olur. Nitekim her halükarda %70 üzeri 2032 aylığı 1.800 TL'yi geçecek.

Surugen

Kaşıkla verip kepçe ile alma devri bitti artık verir gibi yapıyorlar ama hiç verilmese daha iyiydi diyorsun çünkü temmuzdan itibaren yağmur gibi gelecek zamlar

Afyonlu20

bayramdan önce verilcekmiş maaşlar askeri ücrette önümüzdeki hafta belli olcakmış acıklancakmış[/QUOTE]
Bayram öncesi verilme ihtimali yüksek de . ben bu yazıda bayram öncesi ödenecek diye bir cümle göremedim

Engelli maaslari ile ilgili temmuz zammi konusu soyle Internetteki haberlerin cogu yalan itibar etmeyin cumhurbaskanindan aile ve sosyal hizmetler bakanligindan yani devletten gelen aciklamalari dikkate alin biraz sabir mesele zam olunca zaten devlet aciklama yapar .... internetteki yalan haberlere gelince 2022 yili ilk alti ay ocak ayinda engelli maaslarina yapilacak zam konusu gundeme gelmisti.... ve buyuk haber kanallari sabah takvim gözcü haberturk gibi kanallar... evde bakim ayliginin 1800 tl den 2800 tlye cikacagini soyledi ama hepsi yalan cikti... 2022 yilinda yilbasinda evde bakim ayligi 1800 tl 2354 tl cikti haberlerin hepsi yalan cikti....kesin bisey yok diye sadece a haber sustu... bence a haber i takip edin... temmuz ayinda yapilacak zam icinse cumhurbaskaninin yada bakanligin aciklamasini bekleyin biraz sabir.... saglikli günler

tolg@
evet öyle şeker ve un gibi şeylere zammi vermeden saden geldi çay kaşığıyla verecekler büyük kepçeyle aldılar ALLAH sonumuzu hayırlı etsin

Zam oranı 4 Temmuz'da belli olacak ve Temmuz ayında şu an aldığımız maaşları alacağız. .
Ağustos ayında zam farkı + maaş alacağız. .
Tahminen %70 ve üstü 1850 TL.
Evde bakım maaşı da 3200 TL. civarı olacak. .

E devlet guncellenmis ben 9 unda aliyordum bu ay 7 sinde alacagim

[FONT=Arial]Memur ve memur emeklilerinin Temmuzdaki maaşları zamlı olarak ayın 8'inde yatacakmış.
Engellilerin temmuz ayındaki zamlı tutarı neden hala Ağustosa bırakılıyor. 4 Temmuzda enflasyon rakamları açıklanıyor. Hesaplanması çok mu zor şu bilgisayar çağında?[/FONT]

ağustosta alacağız temmuz zamları zaten güncellendi temmuz ayının 5.de ptt ye yatıyor 3 temmuzda zam oranları belli olacak maaşlara ağustosta yansıyacak yaptığım hesaba göre %70 ve üzeri engelli maaşları 500 tl artıyor ağustos maaşları iki aylık farkla birlikte 1298 +1000 tl daha iki aylık fark yaklaşık birde maaşın 1798 0lduğunu hesaplarsak 2798 tl para geçecek

2798 engelli maaşı degilmi

ad1l2
hadi inş borc arc var bari bi kısmını öderim

Maaş aynı, bu arada bu yardım için başvurduk da hâlâ süreç devam ediyor diyor, ne zaman sonuçlanır acaba

Maaşlar erken mi yatacak

Zam gelecek.mi ?

Bıktım artık bıktım yaşanmıyor bu parayla

Arkadaşlar bu 12ay boyunca verilecek yardım parası için edevlette tam olarak hangi başlıktan kayıt olunuyor,, yanlış mı yaptım kontrol etmek istiyorum

Losdy

E-devlette "Arama" kısmına "Aile Destek" yazarak "Sosyal Yardım Başvuru Hizmeti" başlığına ulaşabilirsin.

Orada "Aile Destek Programı Başvuruları" hakkında detaylı bilgiler var.

Başvuru yapmak için sağ üst köşede mavi "Yeni Başvuru" kutucuğuna tıklayabilirsin.

Halihazırda başvurun varsa bilgileri görebilirsin sanırım, şayet ben gereken şartları taşımadığım için başvuru yapmadım.

GeorgeOrwell

Çok teşekkür ederim, doğru yapmışım, ben zaten kendim için değil kaynanam için yaptım,

Sessiz Dünyalı
Memur ve memur emeklilerinin Temmuzdaki maaşları zamlı olarak ayın 8'inde yatacakmış.
Engellilerin temmuz ayındaki zamlı tutarı neden hala Ağustosa bırakılıyor. 4 Temmuzda enflasyon rakamları açıklanıyor. Hesaplanması çok mu zor şu biz 1 ay geriden geldiğimiz için ağustosta alıyoruz daha temmuz dolmadan sana nasıl zam versin

Üst Alt