Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı Temmuz'da artacak mı?

Kalem abla

Kalem abla dan bir acıklama yapmasını bekliyorum 2022 maaşi 65 maaşları nekadar oldu acıklama yaparsan sevinirim ablam

[FONT=Arial][SIZE=4][SIZE=3]2022 Yılının 2. ayı için %40-69 oranlı Engelli Aylıklarının zamlı hali 1124 tl deniliyor. Bütün haber siteleri sanki ağız birliği etmiş gibi, ki muhtemelen kes-yapıştır haberi...
Yahu, 1124 lira olsa hemi topu %30 zam yapmış oluyorlar. Hani enflasyon farkı falan %41 oranında zam yapılacaktı? Bu da 1220 lira gibi bir para. Arada 100 lira gibi bir soygun var! :mad: Ne iş?!

Aslında %41 de yanlış %45 oranında yapılmalıydı sözleşme gereği. Ama sarı sendikalar imzaladıkları sözleşmenin arkasında durmadılar. [/SIZE] [/SIZE][/FONT]

Engellimaaşı

Temmuagustosmaaşı
Farkınekadarolacak
Bilgisiolanvarmı
Teşekürederim

[FONT=Arial][SIZE=3]Bir önceki paylaştığım yorumumda memur-emekli ve dolayısıyla da engelli aylıkları enflasyon farkı zammının eksik hesaplandığını yazmıştım.
Nihayet, bir STÖ harekete geçmiş. Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Hazine Maliye Bakanlığı'na %5'lik bir hak kaybının düzeltilmesi için başvuru yapmış.
Olumlu sonuçlanırsa %40-69 oranlı engelli aylığı 1263 TL olacaktır. yeni [/SIZE][/FONT]

%40-60 yatırılmış olan tutar aşagıdadır.
1.587,62 TL
Tam olarak bu rakam degildir. geçen aylardan eksik gedikleride eklemiş olabilirler.

HABERLER
Yine A Haber'in aktardığına göre; yüzde 40-69 engeli olan vatandaşlar için ödenen maaş 865 liradan 1.227 liraya; yüzde 70 ve üzeri engeli olan vatandaşlar için 1.298 lira aylık tutarı da maaş da 1.841 liraya ulaşacak.

Derbeder_55
Burada yorum yapanlar yazanlar sizin benim gibi engelli insanlar bakanlıkta çalışanları bilmiyorum ancak genel itibarıyla durum böyle insanların ezbere ya da kulaktan duyma mesajlarını arıyorsanız bilmiyorum ancak şöyle bir stratejik yolu izleyebilirsiniz geçen ay e-devlet'te hangi ayın hangi gününde ya da günlerinde yansırdıysa buradan yola çıkabilirsiniz bu tür soruları sormak Her anlamda diğer insanlara yalan ya da gerçek ağızlarından çıkacak tek kelimeye muhtaç olduğumuzu gösterir ona sebep pozitif ya da negatif yeni bir gelişme olduğunda zaten forumda insanlar paylaşıyorlar lütfen biraz aklımızı çalıştıralım ve lütfen biraz geçmiş yazıları geçmiş sayfaları okuyalım bu mesajımı hakaret olarak görmeyeli lütfen iyi günler

Büyük ihtimalle bu mesajınızı yanlış anlayan çıkar illa :D (Yazdıklarınızda haklısınız)

Üst Alt