Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli maaşı Temmuz'da artacak mı?

Umutlan kardesim buyuk ihtimal bayramdan once veruilcek demesi sayin cumhurbaskaninin bunlari ceken cekti zamli maaslar bana gore verilmicek gibi tekrar dinledim kabine toplantisini

Afyonlu20
Dostum zamli maaslar zaten agustosta bu hep boyledir. onda sikintı yok. nornal maaslarimiz da ayin 7 sinde zaten..

ama benim dedigim aile destek paketi bayramdan once verilcek dendi zaten heryer de de ole yaziyor ama hala yatmadi. Yogun maas odemeleri var dedi suan da onlarla ugrasiyoruz dedi aradigim kisi...

Arkadaşlar engelli ayligi icin her ay ptt kuyruğa girmek çok yorucu ptt kartı çıkarsam ordan cekebilirmiyim, ne yapmam lazım bunun için

Engelli vatandaşlar PTT de sıraya girmez...
Engelli kimliğin yanında olsun ..
Numaratör den numara alırken engelli segmesinden numara alırsan ilk sıradan gidersin giseye..

Gulben

Ptt' ye bir sonraki gittiğinizde gişedeki memura Ptt Sosyal Yardım Kartı verebilir misiniz derseniz hemen çıkartıp imzanızı alıp teslim ediyorlar. Bu kart ile hem PTT hemde Halk Bankası, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ATM lerden kesinti olmadan engelli aylığını alabilirsiniz.

Biz temmuzda haziranın parasını aldığımız için zammı 1 ay sonra yani ağustosta 2 aylık farkla beraber alıyoruz her zam geldiğinde aynıydı sorup duruyorsunuz

Yanlış biliyorsun ve de kendinle çelişiyorsun. Öyle olsaydı, Ağustosta neden önceki aydan zam farkını alıyoruz o zaman?

Haziran ayının Enflasyonu temmuzun 3 ünde açıklandığı için temmuz ayı zammı maaşlara yetiştirilemiyor. ağustos ayında temmuz ayının zam farkınıda ekliyorlar.ayrıca engelli maaşında bir önceki ayın parasını almıyorsunuz.devlet size aylık paranızı peşin veriyor.O dediğiniz evde bakım maaşı alanlar için geçerli.bakım maaşında önce bak sonra paranı al mantığı işliyor.

Sessiz Dünyalı

Efe bey'in verdiği bilgi doğrudur. Lütfen iyice araştırmadan yanlış bilgi şeklinde itham etmeyiniz. Dilerseniz sizde araştırabilirsiniz, uygulama uzun zamandır bu şekilde zaten.

Yanlış biliyorsun ve de kendinle çelişiyorsun. Öyle olsaydı, Ağustosta neden önceki aydan zam farkını alıyoruz o zaman?

Temmuzla Ağustos ayını alıyoruz ben 23 yıldır alıyorum bu maasi

Zaten biz temmuz ayını ay dolmadan alıyoruz yani peşin o yüzden Ağustos ta 2 aylık aliyoruz

efe1234

[FONT=Arial]Önceki yorumunda "Biz temmuzda haziranın parasını aldığımız için zammı 1 ay sonra" diyerek geriden aldığımızı iddia ettin, şimdi de "yok, peşin alıyoruz" diyorsun. Bi karar ver, peşin mi yoksa geriden mi? "Yanlış biliyormuşum, kusura bakmayın" demek çok mu zor?..[/FONT]

Sessiz Dünyalı
Engelli maaşları peşin ödeniyor şu an temmuz maaşı ni aldın sadece alacağın zam farkı kaldı onunda ağustosta maaşının üzerine eklenir ....nokta

Fatma mehmet
İşte ben de bunu diyordum başımdan beri. Bundan dolayıdır ki Ağustosta önceki ayın zam farkını alacaz.
Ama, bu arkadaş önceki yorumun şimdiki tam tersini söyleyip, "ben bu maaşı 23 yıldır alıyorum" diyerek "benden daha daha iyi mi bileceksiniz" anlamına gelecek şeyler söylüyor. Yahu hele önce bir önceki zıt yorumun düzelt, sonra doğruyu söyle de insanların kafası karışmasın.

Yeni engelli maaşları...

Zam.oranı %37.5

%40-69 - 1.124 TL.
% 70 ve üzeri 1.687 TL.

En azından 1800 lirayı geçseydi..
Ama yine şaşırtmadılar. .
HAYAL KIRIKLIĞI!

Yeni engelli maaşları...

Zam.oranı %37.5

%40-69 - 1.124 TL.
% 70 ve üzeri 1.687 TL.

En azından 1800 lirayı geçseydi..
Ama yine şaşırtmadılar. .
HAYAL KIRIKLIĞI!

Bu rakamları nereden aldın ki? Bakan dahil herkes %41 civarında zam telaffuz etti. Hatta %41 zam da hükümetin kırpmasıyla, sözleşme gereği %45-46 oranında yapılmalıydı, ama sarı sendikalar ses etmiyorlar.

Sessiz Dünyalı haber kaynaklarında yazıyor. %40-69 - 1.124 TL.
% 70 ve üzeri 1.687 TL. normelde hesaplara göre 40-69 arası 1200 küsür bakalım maaş lar yatınca anlarız.

yanlış o 1840 civarı zaten

01.07.2022 ve 31.12.2022 Arasında ödenecek evde bakım ve 2022 engelli maaşları.

Evde bakım maaşı gelir krıteri kişi başı 3666 tl oldu.

Evde bakım maaşı 3335 tl.

2022 Engelli maaşı kişi başı gelir krıteri 1833 tl oldu.

%70 ve üzeri engelli aylığı. 1840 tl

%40-69 arası engelli aylığı 1226 tl

18 Yaş altı engelli yakını aylığı 1226 tl

65 yaş aylığı 1536 tl

Temmuz ayında aylıkların erken yatmasından dolayı zamlar aylıklara yansımamıştı. ağustos ayında zam farklarıyla beraber ödenecek maaş tutarları.

%70 ve üzeri engelli aylığı. 2381 tl

%40-69 arası engelli aylığı 1586 tl

18 Yaş altı engelli yakını aylığı 1586 tl

65 yaş aylığı 1988 tl

Arkadaşlar ben maaşı 7'sinde çektim de e devlet'te halen ödemeniz hazırdır yazıyor sizde de aynı mı?

Üst Alt