Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olarak aşk hikayeleriniz..?

Yusuf islam aynen reyis. aşk akılda dır. kalpte değil . ama kalp de akıldan aldığı emirleri yerine getirir. korkı heyecan halinde çarpması gibi.

parayla başlayan evlilik para bitince sona erer paradan daha önemlisi hoşgörülü olmalı insan hem kendisi hemde karşısındaki için fikirler uyuşuyorsa görsellik felan hikaye en olmadık insanlar bir araya gelir ve güzel bi birliktelik kurulur .....

Aşk diye bişey yoktur.. Heves vardır sadece.. Hevesin adını aşk koymuşlar.. Heves bittiği zaman herşey biter.. Genelde boşanmalar bu yüzden oluyor..

Bir süre sonra sevgi bitiyor.. heves bitiyor.. herkes kendi yoluna gidiyor.. Siz siz olun evlenmeden önce 2 kere gerekirse 3 kere düşünün..

Benim rahatsizligim kalp. Ancak ogrenen kizlar hep uzak duruyor. Belkide hersey kizlar icin tip degildir...

Sadna gibi güzel ve iyi kalpli bi kızla evlenemiceksem Allah bana ölene kadar bekarlığa dayanma gücü versin amin :)

sevdiğim kız evlendi bea cocugu oldu ben ise arabesk dinliyorum

ne yazık ki aynı durum.. dua ve sabırlar dilerim.

Üst Alt