Zannedersem en çok saklanması gerekecek hastalıklardan biri var, akrabalardan samimi olduğum bir kaç kuzenim biliyor, onun dışında hiçbiri bilmiyor, tarih öğretmenliği mezunuyum, üniversite mezunu olduğum için kolayca 74 ekpss puanı ile memur oldum, bazen soruyorlar sen Ankara'da kaç puan ile memur oldun diye, onlara da doğruyu söylemiyorum, aslında doğruyu söylesem de hiç kimse beni asmaz, hani bir söz var ya yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye
hatta bir ara öğretmen olmayı düşünüyordum, ama sağlık durumum iyiye gitmediği için vazgeçtim. Özellikle engelli statüsünden öğretmen olmak istemedim, çünkü lise öğrencileri bunu bilirse iyi olmaz.
31 yaşındayım, ailem beni evlendirmek istiyor, ama ben sağlığım iyi olmadığı için her defasında reddediyorum, ileriki yıllarda zaten evlenirsem dengim olan biri ile evlenirim, geçenlerde annem geldi, dediki hafif bir ortopedik engeli olan biri var, evlenir misin dedi, ben de şu an sağlığım iyi değil dedim, ama 5-10 yıl sonra ne olur bilemem, evlenirsem kendim gibi bir engeli olan biri ile evleneceğim. Şimdi hastalığımı saklıyorum, ama evlenirsem eşime izin vereceğim istediğini söylesin diye, bu konuda hiç kimseden çekincem yok, belki de bana sen bize şu puan ile memur oldum dedin ama eşin farklı konuşuyor diyen biri bile çıkar, ama bunlar basit şeyler.