Müthiş bir itiraf....
Ne oldum değil ne olacağım demeli insanlar...bugün banaysa yarın sana bakın bu sözü çok severim çok doğru bir söz çünkü....
Merhametsizlik,insanları hakir görmek yüksekten bakmak iğrenmekkk en kötüsüde bir insandan hiçbir suçu olmayan sırf allahın verdiği bir rahatsızlık yüzünden zorda kalmış bir insana burun kıvırmak....
Ben şu forma yazmamak için kendimi baya bir zorladım ama yok dayanamıcam artık gerçekten...
çünkü insan bazı şeylerin değerini veya değersizliğini maneviyat duygularının gücünü başına geldiği durumalardamı farkına varmalı????tüm arkadaşlara soruyorum insaniyet duygularını insan başına gelen bir felaketlemi kazanır???
Ve şu da bir gerçek bir siğilden bir benden yada herhangi bir şeyden iğrenin tiksinin er yada geç o sizi gelir bulur....sakınan göze çöp batar
O kuzenine yiğenine mi her neyse güleryüz gösterip biraz insanca ilgi verseydi ne olurdu incilerimi dökülürdü???hiç sanmıyorum....
Profösör olabilirsiniz pazarcıda engelli engelsiz yaşlı genç fakir zengin okumuş okumamış....hiç önemli değil insan olabilmek önemli manevi her değeri taşıyabilmek....
Hiç bilirmiydi gülen yüz o burun kıvırdığı ayyy ne iğrenç diye tepeden baktığı kuzen yada yiğen her neyse onun durumuna düşeceğini....eğer şuan çok sağlıklı bir genç kız olsaydı hatalarına aynen kaldığı yerden devam edecekti....
şu anda engelli olmanın zorluklarını farkında bilincinde o yüzden kendi başına geldiğinden ötürü bu insanları daha iyi anlayabiliyor....bunu anlaması için başına gelmesimi gerekiyodu keşke gelmeden farkedebilseydi o zaman yüreğinin güzellliği yüzüne yansımış bakımlı bir bayan diyebilirdim arkadaşa....
Neyseki farkedebilmiş geçte olsa zararın neresinden dönülse kardır....
Mezom hiç sanmıyorum iyileşse artık aklı başına gelmiştir tövbe etmiş olsa gerek....sütten ağzı yanan yoğurtu üfleye üfleye yerr....artık daha dikkat ve özveri içinde insan ayırmadan kayırmadan insanlara değer verecek
sevgi ve saygılarımla.......
Gülen yüz kusura bakma buda benim düşüncelerimdi.....
Sözüm sadece sana değil senin gibi davranan eminim bir çok insan bu şekilde davranış sergiliyor masumcadımızda bu tür insanlardan şikayetçi....insanların bazı şeyler gücüne gidiyor biraz törpülemek gerek o sivri yerleri insanlık önemli süs püs eli yüzü düzgünlük değil