İnanmanın cehalet alt yapısı üzerine kurulmak zorunda olduğunu biliyordum da, kapkara bir cehaleti gerektirdiğini sayenizde öğrenmiş oldum. Bunca yıldır hamaliyesini yaptığınız o beyniniz, engelli olmanın büyük bir şans olduğunu düşünmenizi engellemiyorsa, diğer engellerinizin hiçbir önemi yok.
Yeryüzündeki hiçbir hayvan Allah, din, peygamber, vatan, millet, ırk, sürünün selameti, geleceği, bayrak, namus, töre vs için ölmezken -yahudi,müslüman,hristiyan ve bazı yerel dinlere mensup- binlerce insanın binlerce yıldır bunu yapıyor olmaları ne denli izaha muhtaçsa bu forumda dile getirdiğiniz şanslılığınız da o denli izaha muhtaç. Garip olan şu ki; bir zerdüştün ateşe taparken hissettiği huzur ne kadar gerçekse şanslı olduğunuza dair inancınız da o kadar gerçek. Ama bu sizin gerçeğiniz. Gerçeğin kendisi değil. Matematiğin kesin gerçeği değil, fiziğin kendi gerçeği değil. Bu sadece sizin gerçeğiniz alın tepe tepe kullananın diğer tarafta cennetteki yerinizi sağlamlaştırın burada işe yaramayan cinselliğinizi orada sınırsızca kullanın.
Çaresizliğinizi bu şekilde katlanılabilir hale getirdiğinizi unutun.celladınıza aşık olun. Stockholm sendromunun kanıtı olun. Ne diyeyim size. Bana gelince ağır engelliyim ölmeyi becerebilsem Bir saniye bile durmam. Üstelik yeni engelli filanda değilim. Hayat dediğiniz şey koşullar ne olursa olsun sürdürülmesi gereken bir zorunluluk değil. Vazgeçilebilir ondan. Engelli olmak bir şanstır eblehliğinden çıkında kendi gerçeğinizle yüzleşin ve hayata tutunacaksanızda böyle sinirötesi hikayelere yaslanmadan tutunun.
Gurur sandığım aslında çaresizliğimdi hikayesindeki gibi çaresizliğinizi şanslılık saçmalığının ardına gizlemeyin. Ya da keyfiniz bilir Engelliler için üretilmiş engelsiz ürünler yada kendi kıçını bile kıpraştırramazken özgür bedenler hikayelerine inanmaya devam edin. Netekim olgu hiçbirşeydir, algı ise herşey. İnancın gücüne düşünce gücünü de katın yakın zamanda ayağa kalkıp o gariban şanssız insanlar gurubuna katılın. Bilumum şanslılar, Allah şansınızı arttırarak daim eder inşalah. Amin diyenler lütfen yazsın