Allah'a çok şükür ben düşünüyorum benim durumumdan kötü olan nice insanlar var biliyorum herkes aslinda düşünüyor ama su bir gerçek ki engeli olan bazi yonlererden sorunlar yasabiliyor ve %90 yolu psikiyatriye düşüyor bende böyle oldum ben sağ gözümü 13 yasinda kaybettim o zaman daha cocuktum cok zor kabullendim durumu ama cocuktum iste acim gecti buyudugumde ogrendim asil zorlugun buyudugunde oldugunu mesela askere alinmadim sakatsin dediler eliywt verdiler kisitlisin dediler polis olmak istiyordum ama yine engelli oldugum icin olamazsin dediler is icin basvuru yaptim engelli raporu istediler ama zaman engelli raporu cikarmak istesem %32 orani verip sen yerine göre engellisin yerine gore de saglamsin demeye getirdiler. En sonunda artik dayanamadim psikiyatriye ve raporumu %40 üzerinde cikardim bu seferde süreli olsun buna da şükür diyorum neye göre verdiklerini pek anlayamasam da çünkü benim psikolojik sorunum gözümden kaynaklaniyor gözüm düzenleyeceğine psikolojimde tam olarak hic bir zamann duzelmeyecek sizce bu düzen varken bu ulke de psikolojik sorunu olmayan varmidir