Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli olmasaydınız engelli ile evlenir miydiniz?

yakın bir arkadaşımın yaşadığı olayı anlatayım. sevgili oldukları zaman ikisi de sağlıklılardı. Arkadaşımın sevgilisi (kadın) gırtlak kanseri oldu. ilişkiye devam ettiler evlendiler. hatta çocukları oldu kadın iyileşti. Sadece konuşmasında ufak bir problem vardı son gördüğümde. Aradan birkaç yıl geçti benim arkadaşım kanser oldu. kadın onu terketti.... hasta birine bakamazmış.... Kendimizi kandırmayalım.

Bizim yakın bir akraba kocası böbrek yetmezliği yaşıyordu dokular vs uyumlu olunca kocasına böbreğinin tekini verdi adam iyilesti sağlığına kavuştu bu hikayenin sonunda onlar erdiler muradına demem gerekir fakat adam iyilestikten sonra baska bir bayanla ilişkisi sebebi ile eşinden ayrıldı hatta o kadın çocuğu falan oldu böbreği veren eşide üzüntüden vs hala ruhsal pskolojik tedavi görmeye devam ediyor @_suna_,

Dünya hayatı işte, Herkez işi bitinceye kadar, menfaati peşinde ilerisi önemli değil onun için

Bence @cemal çok yüreklice anlatmış. Acı ama gerçek. Toplumun çoğu böyle düşünüyor.

Engelli biri olarak bu soruya cevabım tabiki olur. Ama ben engelli olmadan önce de böyle düşünürdüm. Bu biraz merhamet duygusu ile de alakalı. Bencil bir insan, engelli insanın hayatını mahfeder. Sevgi de merhametle doğar. Velhasıl kelam: Evet 😊

Ben engelli engelsiz ayrımı yapamam .insan insandır sevgi herşeyiyle sevgidir önemli olan iki insanın birbirine duyduğu gördüğü aynı yöne bakmasidir.gunumuz dünyasında normal insanları görüyoruz.bakiyorsunuz kadın 4-5 çocuklu hatta 1 aylık bebeğini bırakıp terkefiyor.bu insanlikmi? Bu annelikmi ? Yada bir erkek evinin kirasını çocuğuna ayakkabı alamazken başka biriyle evi terkediyor bunu sevgi evlilik? Kısacası arkadaşlar insanları merhamet ve Allah korkusu olan insanlarla karşılaştırmak nasip etsin? Valla beni seven değer veren bir insan olsun ben onunla Türkiye'nin her yerinde yaşarım yeterki sevgi saygı değer veren olsun

Üst Alt